Frakt og levering

Vi tilbyr rask levering på bestillinger og sender fra lageret vårt 2-3 ganger i uka.

Vi sender med Postnord og du kan velge å få pakka levert i butikk eller som hjemmelevering. Gratis frakt på bestillinger over 1499 kr.

Pakkeshop post i butikk: 79 NOK
Hjemmelevering: 129 NOK

Kontakt: 98 70 93 00

Har du ikke mottatt pakken din ennå?
Skulle du ha mottatt pakken din, men den er ikke kommet fram til deg enda? Sjekk om du har mottatt en e-post med sporing fra oss. Hvis du har mottatt en e-post betyr det at vi har sendt pakken fra lageret vårt. I e-posten med sporingen finner du pakkenummeret på bestillingen din slik at du kan følge den.

Kontakt Post Nord dersom det er noe som ikke er som det skal være med
leveringen. Du finner deres telefonnummer og nettside i boksen ovenfor.

Vi har ingen fysisk butikk.

Levering til Svalbard eller Jan Mayen
Vi leverer dessverre ikke til Svalbard eller Jan Mayen.


Spørsmål om levering

Sjekk først om du har mottatt en e-post fra oss med et sporingsnummer på pakka di. Har du mottatt dette betyr det at vi har sendt pakken din fra vårt lager. Du kan følge pakken med sporingsnummeret. Dersom du mener at det er forsinkelser i leveringen din, må du derfor kontakte Postnord direkte.

 
Postnord: 98 70 93 00
 
Hvis du ikke har mottatt en e-post med sporingsnummer, betyr det at vi ikke har sendt bestillingen din ennå. Sjekk at du ikke har bestilt en vare som forhåndsbestilling. Hvis du mener at pakken din burde vært sendt, vennligst kontakt oss.

Kontakt oss så raskt som mulig, så skal vi gjøre vårt beste for å rette adressen før bestillingen sendes. Ring til vår kundeservice på telefonnummer +45 29 40 68 13.

Har du lagt inn en bestilling som inneholder både varer som vi har på lager og varer som er forhåndsbestilt, sender vi din bestilling først når alle varene er på vårt lager. Med andre ord sender vi hele bestillingen samlet. 

AktivVinter.no er et norskregistrert utenlandsk selskap, og alle priser i nettbutikken inkluderer norsk toll og moms. Vi sender fra lager i Danmark og vi tar oss av alle toll og avgifter i forbindelse med import av varene til Norge, så det vil ikke være ektra kostnader ved kjøp hos oss. Så du handler hos oss som i enhver annen norsk nettbutikk.

 Vi tilbyder desverre ikke levering til Svalbard eller Jan Mayen. 

Vi sender med Post Nord, og de sier at levering til Norge tar 3-5 hverdager. Imidlertid kan det oppstå forsinkelser, og opplever du forsinkelser med levering av pakka di, skal du kontakte Post Nord. 

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.