Bootdoc

Bootdoc er skapt til å gjøre skiferien din bedre. De lager praktiske produkter, som løser de behov du måtte ha. Oftest kan de minste ting/endringer gjøre en enorm forskjell for ditt skiløp og avgjøre om dagen på fjellet blir en succes eller en fiasko. Bl.a. har Bootdoc hjulpet et utall av skiløpere, som sliter med slitne legger på skiferien eller folk som får kalde føtter i skistøvlene. 

Varmestrømper/skisokker med varme - Er du lei av å ha kalde tær? Bootdoc lager noen av markedets beste varmestrømper, som sørger for at du ikke får kalde føtter og tær. De egner seg godt til skiløp, men også til folk med dårlig blodomløp, jakt eller til hverdag. Batteriet sørger for at du kan ha varme føtter hele dagen og du kan samtidig skifte mellom 4 forskjellige innstillinger for varmenivå.

Slutt på ømme legger etter skiløp - Et par slitne legger skal ikke ødelegge for skiferien din. Med et par Gel Pads fra Bootdoc, får du optimal leggbeskyttelse, da de sørger for å forebygge ømme legger og trykkmerker. De sikrer høy komfort og en bedre passform i skistøvlen. 

 

BootDoc Gel Pads, Leggbeskyttere

BootDoc Gel Pads, Leggbeskyttere

Leggbeskyttere til bruk sammen med skistøvler
379 NOK

BootDoc HeatSocks XLP ONE + PFI 50Fri frakt

BootDoc HeatSocks XLP ONE + PFI 50

Varmesokker med 4 forskjellige varmeinnstillinger og boost-mode
1.949 NOK

BootDoc HeatSocks XLP PFI 50

BootDoc HeatSocks XLP PFI 50

Varmesokker med integrert varmeelement. Kommer uten batteri
639 NOK

Trenger du veiledning?

Vi sitter klar til å besvare dine spørsmål.

 62 78 38 16  info@aktivvinter.no