Skisett til herreSkisett til herre

Skisett til herre

Kilpi Teddy/Rhea, Herre, BlackFri fraktSpar 38 %

Kilpi Teddy/Rhea, Herre, Black

Klassisk skisett i enkelt design
2.599 NOK
Ortovox 3L Ortler, sett, herre, grønnFri fraktSpar 45 %

Ortovox 3L Ortler, sett, herre, grønn

Robust, vind- og vanntett hard skallsett til alpine aktiviteter. Vannsøyletrykk: 20.000 mm
7.495 NOK
Kilpi Turnau/Methode, Herre, BlackFri fraktSpar 45 %

Kilpi Turnau/Methode, Herre, Black

Klassisk skisett i enkelt design
4.199 NOK

 

Spar opptil 50% på et skisett for herrer

Det er mange penger å spare hvis du kjøper et billig skisett hos AktivVinter.no. Vi har gode tilbud på mange av markedets beste merker. Vi har selv satt sammen våre skisett basert på skibuksene og skijakkene vi har på lager. I stedetofr å kjøpe de to varene hver for seg, kan du spare penger på å velge et ferdig skisett for herrer. Vanligvis vil du kunne spare opptil  50% når du kjøper fra oss.

Men de gode argumentene for å handle hos AktivVinter.no stopper ikke her. I tillegg til de gode tilbudene ppå skisett for herrer, får du også 100% prisgaranti på hele vårt sortiment. Dette gjør at du kan være sikker på at du alltid får den laveste prisen og det beste tilbudet hos AktivVinter.no. I tillegg får du rask levering og vår kundeservice hjelper deg gjerne dersom du har spørsmål -for eksempel i forhold til størrelser på jakker og bukser. 

Finn det riktige skisettet for din skiferie

Det er viktig å finne riktig skisett når du skal på skiferie. Di gleder deg lenge til å komme avsted, og så blir det ganske irriterende å endelig ta turen ut i bakken eller på fjellet, og så finne uta v at skisettet ditt ikke er varmt nok eller at det ikke passer i størrelsen. Derfor er det en god ide å kjøpe et skisett av høy kvalitet hvor du er er sikker på at isolasjonen er i orden. I tillegg bør du alltid sjekke om størrelsen på klærne passer.

Hos  AktivVinter.no har vi skisett i alle størrekser, så det burde ikke være en utfordring å finne noe som passer til alle. I tillegg har vi et stort utvalg av skiundertøy og fleecegensere som alltid er gode å ha med, så du ikke fryser når du er på tur. 

Kjøpet et skisett for herrer i høy kvalitet

Det er viktig å holde øye med egenskapene til skisettet du kjøper. Hvor vannavvisende er det, hvordan er pusteevnen og muligheten for å transportere bort fukt? Det er viktig å vite slik at du er sikker på at skisettet tåler forholdene settet skal brukes under. 

Der er to faktorer som du skal være særlig oppmerksom på. Det er vanntettheten og pusteevnen. Vanntetthet måles i vannsøyletrykk, som forteller hvor godt skisettet holder vann ute. Her er et vannsøyletrykk på 3.000-4.000 mm vanligvis nok til å holde vannet ute av jakken, men hvis den brukes under tøffere forhold, eller du bare vil være sikker på at kvaliteten er på topp, kan det være en god ide å ha et sett med vannsøyletrykk på minst 5.000-10.000 mm..

Den andre faktoren er pusteevne, som sier noe om hvor effektivt plagget er til å transportere fukt vekk fra kroppen. Er det lav pusteevne kan du lett risikerer å bli våt of fryse. En fin pusteevne ligger på rundt 3000 g/m2/døgn, men det vil være en god ide å liggepå omkring 5-10.000 g/m2/døgn, hvis du vil være på den sikre siden. 

I tillegg til vanntetthet og pusteevne bør du også være oppmerksom på følgende, som kjennetegner et godt skisett for menn: 
- Tapede sømmer slik at vannet ikke kan komme inn på de sårbare stedene. 
- Snøstopp eller pudderskjørt så du ikke får snø under jakken. 
- Store og solide glidelåser så den er lett å få tak i med skihansker på, så den ikke går i stykker. 
- Gode lommer til oppbevaring av småting mens du står på ski (inkludert en lomme for heiskort)
- Stor bevegelsesfrihet slik at du kan få maksimal frihet mens du står på ski 

Du kan lese mer om alle disse funksjonene hvis du klikker inn på hvert enkelt skisett og leser produktbeskrivelsen. Vi håper du finner et skisett som passer akkurat til dine behov. Trenger du hjelp er du som alltid hjertlig velkommen til å kontakte vår kundeservice, som alltid er behelpelige og kan veilede deg. 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.