Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
Dunjakker til dame

Dunjakker til dame

HerreDame

Trespass Nakina Fiberdunjakke, Dame, BlackSpar 42 %

Trespass Nakina Fiberdunjakke, Dame, Black

Komfortabel boblejakke til kjølige dager vår, høst og vinterdager
449 NOK 
769 NOK
DIEL Fiberdunjakke Dame, BlackSpar 6 %

DIEL Fiberdunjakke Dame, Black

Lett dunjakke til dame med Micronic® fiberdunfyll.
599 NOK 
639 NOK
4F Diana, Fiberdunjakke, Dame, BlackSpar 33 %

4F Diana, Fiberdunjakke, Dame, Black

Lett og varm fiberdunsjakke til vår, høst og de kjølige sommerdagene.
799 NOK 
1.199 NOK
Montane Featherlite Down Micro Jacket, saskatoon berryFri fraktSpar 35 %

Montane Featherlite Down Micro Jacket, saskatoon berry

Ultralett og ekstremt komprimerbar microkanal dunjakke til fotturer og reiser
1.499 NOK 
2.309 NOK
Montane Phoenix Jacket, dame, saskatoon berrySiste på lagerFri fraktSpar 51 %

Montane Phoenix Jacket, dame, saskatoon berry

Godt isolert jakke med dun-lignende fyll. Ideell til skitouring eller fotturer
999 NOK 
2.049 NOK

Elegante dunjakker til damer 

Dunjakker er eksepsjonelt til å holde deg varm på en kald dag, samtidig med at jakken nesten ikke veier noe og den kan komprimeres. Dette er en av grunnene til at dunjakker blir mer og mer populære for hvert år. En annen grunn til jakkens popularitet er de mange flotte designene og de fine fargene. En dunjakke passer til de fleste andre klær, og er derfor enkel å bruke i forskjellige sammenhenger. 

Når du bruker en dunjakke skal du være oppmerksom på hvilke klær du ellers har på deg og hvilke aktiviteter du skal i gang med. Dunjakker kan være mindre fuktighetstransporternede enn andre ytterjakker, så det kan være en god ide å ha en fleecegenser under jakken hvis du skal være veldeig aktiv. Fleece er generelt bedre til å transportere fuktighet vekk fra kroppen.  

Dunjakker er fylt med en blanding av dun og fjær, der fordelingen vanligvis er mellom 80-90% dun ig resten er fjær. Desto flere dun det er i dunjakken, desto mer varm er jakken generelt. Men man kan ikke helt se bort fra fjærene, fordi de har en viktig funksjon. En viss prosentandel av dunjakken bør inneholde fjær da de hjelper til med å holde dunene sammen i jakken, samtidig som de bidrar til å avlede fuktighet. 

Dun er omtrent 4 ganger mer effektiv i forhold til isoleringsevne enn jakker som er produsert i syntetiske fibre, og i tillegg er holdbarheten generelt større. 

Jakke til skiferien

Kan du ta med deg en dunjakke på skiferie? Svaret er ja, men du skal være oppmerksom på følgende: En dunjakke har relativt dårlig pusteevne og avleder ikke fuktighet. Derfor bør du bruke for eksempel en fleecegenser under når du skal på ski. Det er også en god ide å ta noen pauser underveis på turen eller i bakken, så du åpne jakken litt og få litt luft inn. 

Det beste alternativet til skiferien er imidlertid at du ikke tar dunjakken med deg på ferien, men lar den bli hjemme til en kald hverdag. I stedet bør du investere i en god skijakke til damer, som har alle de funksjonene og egenskaper som er nødvendig for en god opplevelse på ski; nemlig at du holder deg varm og tørr. En skijakke til damer finner du selvsagt i vårt sortiment, og vi har et stort og godt utvalg.  

Vester til damer

I tillegg til dunjakker er der også muli å finne dunvester i vårt sortiment som kan brukes til alle sesonger - også om sommeren hvis den er litt kjølig og våt. Det ermeløse designet gir en stor bevegelsesfrihet, så du kan bruke dunvesten til mange forskjellige aktiviteter. 

Begrepet "fill power" blir ofte nevnt når vi snakker om dunjakker og dunvester. Dette er et mål som uttrykker hvor lett og luftig jakken er. En høy fyllingseffekt betyr at jakken har gode evner til å tåle vind og kulde. I tillegg forteller målet deg hvor enkelt eller vanskelig det er å brette og presse jakke sammen. Dette kan ha stor betydning når du skal pakke kofferten eller reisevesken for den neste ferien. Det er de færreste som har ubegrenset oppbevaringsplass, så det kan være en fordel å kjøpe en jakke som er lett å komprimere slik at den ikke tar så mye plass. 

Salg og gode tilbud på dunjakker

Du har alltid muligheten til å finne noen gode priser på AktivVinter.no og dunjakker og dunvester er ingen unntak. Vi har alltid noen gode tilbud for deg som er ute etter en rimelig dunjakke. Vi har et godt utvalg i flere forskjellige farger, så mest sannsynlig vil du finne en farge og jakke som vil kle deg. 

Vår prisgaranti dekker alle våre produkter, så du kan ikke finneet produkt hos en konkurrent som er bedre. Hvis du finner en dunjakke som vi har i vårt sortiment billigere et annet sted, kan du kontakte vår kundeservice og få tilsvarende pris av oss. På denne måten kan vi sikre våre kunder de beste prisene, og i tillegg tilbyr vi også rask levering. 

  

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.