Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
Camelbak

Camelbak

CamelBak, M.U.L.E, Ryggsekk, 3L, NavyFri fraktSpar 13 %

CamelBak, M.U.L.E, Ryggsekk, 3L, Navy

Sykkelryggsekk med plass til det meste utstyr og en vannbeholder på 3L
1.299 NOK 
1.499 NOK

 

Camelbak – vannflasker og ryggsekker med drikkesystemer 

Når du er aktiv er det viktig å huske å drikke nok vann - og det gjelder også på ski. Camelbak har sørget for dette uten at du behøver bekymre deg. Camelbak oppstod som en idé under et sykkelritt i 1989, fordi det var sjelden mulig å fylle vannflasker opp under rittet. Camelbaks grunnlegger Michael Eidson jobbet i sykehusvesenet og fant på å kombinere en infusjonspose med en sokk, og dermed ble den første drikkeblæren oppfunnet. Siden den gang har konseptet blitt utviklet og Camelbak har siden spesialisert seg på å lage drikkesystemer med drikkeblærer samt tradisjonelle vannflasker for den som er aktiv.   

Drikkesystem for ryggsekker med Camelbak 

Camelbak brukes i dag i flere forskjellige idretter og er populære over hele verden. Dette skyldes i stor grad Camelbaks ikoniske design og funksjonalitet, som er særlig praktisk når du er aktiv, som for eksempel på ski. Camelbak har gjort vann tilgjengelig uten at du behøver å ta flaska ut av ryggsekken først. Med drikkeblæresystemet ligger vannet i en pose i sekken. Derfra går det en plastslange med drikketut over skuldren, så den er lett tilgjengelig når du blir tørst. Camelbak har utviklet ikke bare drikkeblæren og vannposen, men også ryggsekken som passer til hele systemet. Camelbak ryggsekker er laget for en aktiv livsstil, og de er tilpasset ryggen med flere brukervenlige funksjoner.  

Camelbak drikkesystemer med prisgaranti

Enten du foretrekker å ha en ryggsekk med væskebeholder eller en tradisjonell vannflaske i sekken på skituren, så finner du et stort utvalg hos AktivVinter.no. Både vannflasker og ryggsekker fra Camelbak finnes i ulike størrelser og farger, og du får alltid 100% prisgaranti hos oss. 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.