Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
Montane

Montane

Dame Herre 

Montane Fast Alpine Stretch Neo Jacket, BlackSiste på lagerFri fraktSpar 20 %

Montane Fast Alpine Stretch Neo Jacket, Black

Velutstyrt skijakke til menn. Vanntett og pustende skalljakke
3.199 NOK 
3.999 NOK
Montane Featherlite Down Micro Jacket, saskatoon berryFri fraktSpar 35 %

Montane Featherlite Down Micro Jacket, saskatoon berry

Ultralett og ekstremt komprimerbar microkanal dunjakke
1.499 NOK 
2.309 NOK

Montane - Britisk merke som er kjent for god kvalitet

Her hos AktivVinter.no er vi glade for å forhandle det annerkjente britiske klesmerket Montane som er kjent for å lage klær i ypperste kvalitet. Montane har jobbet sammen med en rekke fjellklatrere, i mere enn 21 år,  for å sikre at firmaets klær klarer de harde kravene som naturen har å by på. Dette har gjort at Montane i er et internasjonal annekjernt merke som er et opplagt valg når man er på utkikk etter stilit og slitesterkt tøy. 

Monate er nesten blitt et synonym for lette og pustende klær. Merket var det første som presset grensen for 1-lags fjellklatringsklær med Extreme Smock, hvor den sanne verdien av vindtett bekledning ble realisert. Det har blant annet ført til at Montane produserte den første komprimerbare, pustende og vindtette vindjakken: The Featherlite Smock. Dette var kanskje den mest funksjonelle og innovative bekledningsgjenstanden siden Firtjof Nansen innså viktigheten av vindtette klær da han var den første til å krysse Grønnland for over 100 år siden. 

Montanes sortiment tesets under de hardeste og barskeste forhold, og blir flittig brukt av The British Antactic Survey og British Mountain Rescue Teams. Dersom du velger å kjøpe Montan, kan du derfor være sikker på at du får klær som er super slitesterke og er av høy kvalitet. 

Aktiv Vinter har et stort utvalg av dunjakker, skalljakker og undertøy m.m.

Vi forhandler et bredt utvalg av produker fra Montane. Vårt sortiment består i stor grad av dunjakker og skalljakker som er svært vindtette og leveres i lekre og elegante design. I tillegg har vi fleecejakker, teknisk undertøy, hansker og mye annet som hjelper deg med å holde varmen når du skal ut i kulden. 

Desginet er viktig for Montane

Hos Montane legger de stor vekt på utviklingen og designet av produktene deres. Det er viktig at klærne gir de beste forutsetningene for kundene når du de skal bevege seg ut i det barske været vinteren og fjellet har å by på. Firmaet har derfor noen prinsipper som kjennetegner produktdesignet deres. Disse er blant annet:

  • Klærne skal være lettvektige uten å gå på koompromiss med funksjonaliteten - derfor bruker Montane markedets letteste materialer
  • De desginer med pustende stoffmaterialer som kan regulere temperaturen, kontrollere fuktigheten og optimere komforten
  • De vil utvikle passende beskyttelse mot været uansett om det er regn, snø, sludd, vind, sol, kulde osv. 
  • Høy kvalitet og stor holdbarhet skal tiden være i fokus
  • Designet skal være progressivt, attraktivs, estetisk rent og tidsløst

 

Kjøp Montane billig på AktivVinter.no

Hvis du er på utkikk etter klær fra merket Montane, er du kommet til riktig sted. Hos AktivVinter.no kan vi nemlig tilby et stort utvalg av de bestse produktene fra den engelske merket Montane. Vi har alltid lave priser og hurtig levering på produkter fra montane. 

Sist, men ikke minst sitter vår kundeserice avdeling klar til å hjelpe deg hvis du skulle ha noen spørsmål om Montane eller noen av de andre merkene vi fører. For eksempel hjelper vi deg gjerne med å finne fram til riktig størrelse, eller om du vil vite mere om hvilke forhold klærne kan brukes under. Du kan kontakte oss via epost eller telefon.

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.