Kundeservice

Trenger du hjelp eller veiledning? Da har du kommet til rett side. Her har vi samlet all informasjon om levering, retur, bytte og alt annet som gjelder kjøp hos Aktivvinter.no. Velg en kategori nedenfor - eller finn svaret blant våre "Ofte stilte spørsmål" nederst på denne siden.

Vårt kundeserviceteam sitter klare til å hjelpe deg mandag til torsdag fra kl 8:00 - 16:00 og fredag fra kl. 08:00 - 15:30.FAQ - Ofte stilte spørsmål

Du finner all informasjon om returer på denne linken. Husk å følge instruksjonene på siden. 

 Kontakt vår kundeservice på telefon 48 85 35 52 eller info@aktivvinter.no hvis du har problemer med å fullføre bestillingen.

Ring til oss på telefonnummer +45 29 40 68 13 så raskt som mulig. Da vil vi gjøre vårt beste for å stoppe forsendelsen, men vi kan ikke garantere noe.

 
Hvis bestillingen allerede er pakket og sendt, har du 14 dagers returrett og så skal du returnere bestillingen på vanlig måte. Les om retur av varer her.

 Les om vår prisgaranti på denne linken kontakt vår kundeservice på telefon eller e-post.

 Ønsker du å klage på en defekt vare kan du lese mer om reklamasjon på denne linken. Husk å kontakte oss FØR du sender den defekte varen tilbake til oss.

Vi har dessverre ingen fysisk butikk, og vi har lager i Danmark, så det er desverre ikke mulig å komme forbi og prøve en varen innen kjøp. 

 

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.