BCABCA

BCA

BCA T3 Rescue SkredpakkeFri frakt

BCA T3 Rescue Skredpakke

Det ultimate settet med sikkerhetsutstyr som er nødvendig når du kjører offpist
5.549 NOK
BCA T4 SkredpakkeFri frakt

BCA T4 Skredpakke

Komplet sett - Bestselleren er blitt enda bedre! Den nye pakken har fått en hakk opp
5.899 NOK
BCA TS Rescue SkredpakkeFri frakt

BCA TS Rescue Skredpakke

Sett med alt sikkerhetsutstyret du trenger når du kjører offpist
4.299 NOK

 

BCA – Back Country Access

Hver skikjører som tiltrekkes av off-pist bør ha grunnlegfgende kunnskap om ski i de uberørte fjellene og som et minimum ha med grunnleggende sikkerhetsutstyr og skredutstyr. Det finner du hos BCA. Som navnet sier så er et BCA et merke som gir skikjørere tilgang til back country eller off-piste - med høyest mulig sikkerhetsnivå. BCA ble grunnlagt i Colorado i USA og tilbyr skikjørere et bredt spekter av offpisteutstyr i form av spader, sonder og skredsøkere og ikke minst skredryggsekker. I tillegg tilbyr BCA også en rekke verktøy og annet tilbehør for vintersport. BCA lanserte sine første skredsøkere i 1997, og siden har det bare gått en vei. I dag er BCA verdenskjent og populær blandt off-piste skiløpere for deres sikkerhetsutstyr. 

Ikke bare skredsøker – BCA skredpakker

Siden oppstarten har BCA produsert meget forskjellig sikkerhetsutstyr til skikjørere. I tillegg til skredsøkere er også sonder og sppader populære produkter. I dag er en klar favoritt skredpakkene fra BCA. På denne måten har BCA laget det ultimative sikkerhetsutstyret for offpisteløpere og satt det sammen i en pakke, slik at man ikke trenger å bekymre seg for å gå glipp av noe. En typisk sikkerhetspakke inkluderer skredsøker, en sonde og sen spade - og alt kan pakkes i en ryggsekk, slik at det er enkelt og praktisk å bære sikkerhetsutstyret med seg på ski.  

Skredryggsekk fra BCA

Siden starten har selskapet presentert sitt eget oppblåsbare ryggsekk-sikkerhetssystem kalt Float. Det er et kollisjonsputesystem som er kjent fra andre produsenter, hvor man kan blåse kollisjonsputen opp og flyte på toppen av et snøskred, noe som forbedrer sjansene for å overleve betraktelig. 

Sikkerhetsutstyret fra BCA er anerkjent over hele verden, og du finner de populære skredpakkene med prisgaranti hos AktivVinter.no 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.