Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
Didriksons

Didriksons

Didriksons Tia Galonjakke Jente, BlackSpar 17 %

Didriksons Tia Galonjakke Jente, Black

Vind- og vanntett frakke i lang modell som kan justeres. Vannsøyletrykk: 5.000 mm
499 NOK 
599 NOK
Didriksons Vivid Boy's Jacket, Junior, BlackSpar 47 %

Didriksons Vivid Boy's Jacket, Junior, Black

Vind- og vanntett regnjakke i holdbare materialer, perfekt til friluftsliv. Vannsøyle: 10.000 mm
499 NOK 
949 NOK

 

Didriksons - Mer enn 100 års historie med regntøy

Didriksons er et tradisjonelt svensk klesmerke med røtter langt tilbake i tiden. Merket ble etableret helt tilbake i 1913 av Hanna og Julius Didriksons, som begyndte å produsere arbeidsklær til fiskerne i Grundsund på Sveriges barske vestkyst. 

Didriksons følger noen basale prinsipper, som i bunn og grunn handler om å utvikle klær som holder deg tørr og komfortabel under alle værforhold. Dette er kanskje en av årsakene til, at Didriksons mer enn 100 år etter stiftelsen fortsatt er et anerkjent brand, som selges i størsteparten av Europa. 

Didriksons forsøker å utvikle tidløse designs, som fungerer over lang tid. Det blir brukt gode og sterke materialer, som gir klærne de helt riktige egenskaper uansett, om det regner eller ikke. Didriksons er hovedsaklig kjent for sitt regntøy, som også blir solgt her på Aktivvinter - men de utvikler også andre produktkategorier, som du kan bruke til din skiferie.

Didrikson eller Didriksons?

Av ukjente årsaker er det tvivl blant folk om, hvorvidt merket hetter 'Didrikson' eller 'Didriksons' - altså om det skal være en 's' etter navnet. La oss endelig bekrefte, hva som er korrekt: Det er 'Didriksons' med en 's'.

 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.