LekiLeki

Leki

Leki Bold Lite S, Skistave, Black/Flourescent red

Leki Bold Lite S, Skistave, Black/Flourescent red

Vekt 243g. Skistaver for bakken med triggersystem ved håndtaket
999 NOK
Leki PRC 650, Langrendsstaver, Black/Yellow

Leki PRC 650, Langrendsstaver, Black/Yellow

Vekt 84g/m. Karbonstaver med det populære Trigger Shark systemet, samt korkhåndtak
1.199 NOK
Leki Venom SL 3D, Skistave, NeonpinkFri frakt

Leki Venom SL 3D, Skistave, Neonpink

Vekt 282g. Lette og sterke skistaver med Lekis 3D triggersystem ved håndtaket
1.999 NOK
Leki WCR TBS SL 3D, Skistave, rød

Leki WCR TBS SL 3D, Skistave, rød

Vekt: 299 g. Aluminiums World Cup modell med optimal aerodynamik og Trigger 3D system
1.199 NOK

 

Leki skistaver og skihansker 

Leki producerer skistaver til alle formål, hvor fellesnevneren er at alle staver er av høyeste kvalitet. Alle Leki skistaver og skihansker er både utviklet og produsert ved Lekis egne fabrikker i Tyskland og Tsjekkia for å sikre at ønsket kvalitet opprettholdes. Hos Leki finner du staver og hansker for et bredt spekter av sportsgrener: Alpint, freeride/offpiste, touring/randonee, langrenn, trailløp, trekking og fotturer. 

Bærekraft hos Leki

Gründerne av Leki har en sterk holdning om at alle skal ta ansvar for egne handlinger - også når det gjelder å velge kvalitet, gjenbruk, reparasjon og stell sitt eget utstyr. Siden 1996 har bærekraft vært en viktig del i forbindelse med produksjonen. Det har vært stort fokus på å produsere skistaver innovativt, intelligent og med lang levetid, samt gjenbruk og reparasjon av allerede brukte elementer.  

Leki - Innovative skistaver av høyeste kvalitet

Leki har i mange år vært et favorittmerke for mange profesjonelle skiløpere og andre som ferdes i fjellet til daglig. Dette fordi Leki leverer kvalitet og et unikt system hvor det ikke er mange andre som kan følge med. Leki’s eget Trigger system gjør at du kan koble Leki skihansker med Leki skistaver for optimal komfort, kontroll og sikkerhet. Skulle du uhellet være ut og du faller klikker stavene av og du reduserer risikoen for skader. En annen spesielt produkt hos Leki er deres lette karbonskistaver, som samtidig er like slitesterke som tradisjonelle aluminiumsstaver. I tillegg er Leki i stadig utvikling på skiutstyret deres, og de har mer enn 250 patenter som rett og slett beviser deres innovative tilnærming til ski- og friluftsutstyr. 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.