Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
Leki

Leki

Leki Griffin S, Skihansker, Herre, BlackFri frakt

Leki Griffin S, Skihansker, Herre, Black

Varm skihanske med geiteskinn for god beskytetlse og godt grep
1.199 NOK
Leki PRC 700, Langrennsskistav, BlackFri frakt

Leki PRC 700, Langrennsskistav, Black

Vekt 79 g/m. Karbonstav med Leki's populære Trigger S 2.0 Shark system. Behagelig korkhåndtak.
1.099 NOK
Leki PRC 700, Langrennsskistav, Black
Leki PRC 700, Langrennsskistav, NeonredFri frakt

Leki PRC 700, Langrennsskistav, Neonred

Vekt 79 g/m. Karbonstav med Leki's populære Trigger S 2.0 Shark system. Behagelig korkhåndtak.
1.099 NOK
Leki PRC 700, Langrennsskistav, Neonred
Leki Spark Lite S

Leki Spark Lite S

Gedigen skistav til dem som kjører i preppede løyper
749 NOK

 

Leki skistaver og skihansker 

Leki producerer skistaver til alle formål, hvor fellesnevneren er at alle staver er av høyeste kvalitet. Alle Leki skistaver og skihansker er både utviklet og produsert ved Lekis egne fabrikker i Tyskland og Tsjekkia for å sikre at ønsket kvalitet opprettholdes. Hos Leki finner du staver og hansker for et bredt spekter av sportsgrener: Alpint, freeride/offpiste, touring/randonee, langrenn, trailløp, trekking og fotturer. 

Bærekraft hos Leki

Gründerne av Leki har en sterk holdning om at alle skal ta ansvar for egne handlinger - også når det gjelder å velge kvalitet, gjenbruk, reparasjon og stell sitt eget utstyr. Siden 1996 har bærekraft vært en viktig del i forbindelse med produksjonen. Det har vært stort fokus på å produsere skistaver innovativt, intelligent og med lang levetid, samt gjenbruk og reparasjon av allerede brukte elementer.  

Leki - Innovative skistaver av høyeste kvalitet

Leki har i mange år vært et favorittmerke for mange profesjonelle skiløpere og andre som ferdes i fjellet til daglig. Dette fordi Leki leverer kvalitet og et unikt system hvor det ikke er mange andre som kan følge med. Leki’s eget Trigger system gjør at du kan koble Leki skihansker med Leki skistaver for optimal komfort, kontroll og sikkerhet. Skulle du uhellet være ut og du faller klikker stavene av og du reduserer risikoen for skader. En annen spesielt produkt hos Leki er deres lette karbonskistaver, som samtidig er like slitesterke som tradisjonelle aluminiumsstaver. I tillegg er Leki i stadig utvikling på skiutstyret deres, og de har mer enn 250 patenter som rett og slett beviser deres innovative tilnærming til ski- og friluftsutstyr. 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.