Skalljakker til herreSkalljakker til herre

Skalljakker til herre

Kilpi Hastar, Skalljakke, Herre, BlueSLUTTSALGFri frakt

Kilpi Hastar, Skalljakke, Herre, Blue

Sporty og ventilerende skalljakke laget i kvalitetsmaterialer med vannsøyle på 20.000 mm
3.159 NOK
3.949 NOK
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, BlackSLUTTSALGFri frakt

2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Black

Teknisk og pustende skijakke med 3-lags konstruksjon og RECCO. Vannsøyletrykk: 20 000 mm
2.849 NOK
4.799 NOK
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Black
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Black
Helly Hansen Juell 3-in1, Skaljakke, Herre, NavySLUTTSALGFri frakt

Helly Hansen Juell 3-in1, Skaljakke, Herre, Navy

En stilig og allsidig kombinasjon av en vanntett skalljakke og en isolert innerjakke som kan tilpasses dine behov. Egnet for utendørs og hverdagsbruk. Vannsøyletrykk 5.000 mm
2.399 NOK
2.999 NOK
Helly Hansen Juell 3-in1, Skaljakke, Herre, Navy
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, KittSLUTTSALGFri frakt

2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Kitt

Teknisk og pustende jakke med 3-lags konstruksjon og RECCO. Vannsøyletrykk: 20 000 mm
3.839 NOK
4.799 NOK
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Kitt
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Kitt
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Forest GreenSLUTTSALGFri frakt

2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Forest Green

Teknisk og pustende skalljakke med 3-lags konstruksjon og RECCO. Vannsøyletrykk: 20 000 mm
2.849 NOK
4.799 NOK
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Forest Green
2117 of Sweden Kuolpa, Skalljakke, Herre, Forest Green
Ortovox 3L Ortler, Skalljakke, Herre, Dark PacificSLUTTSALGFri frakt

Ortovox 3L Ortler, Skalljakke, Herre, Dark Pacific

Robust, vind- og vanntett hard skallbukser til alpine aktiviteter. Vannsøyletrykk: 20.000 mm
6.899 NOK
7.199 NOK
Ortovox 3L Ortler, sett, herre, grønn
Helly Hansen Sogn 2.0, Skalljakke, Herre, HickorySLUTTSALGFri frakt

Helly Hansen Sogn 2.0, Skalljakke, Herre, Hickory

Vind- og vanntett freeride skalljakke. Slitesterke materialer samt 20.000 mm i vannsøyletrykk
3.199 NOK
3.999 NOK
Helly Hansen Juell 3-in1, Skaljakke, Herre, BelugaSiste på lagerSLUTTSALGFri frakt

Helly Hansen Juell 3-in1, Skaljakke, Herre, Beluga

En stilig og allsidig kombinasjon av en vanntett skalljakke og en isolert innerjakke som kan tilpasses dine behov. Egnet for utendørs og hverdagsbruk. Vannsøyletrykk 5.000 mm
2.399 NOK
2.999 NOK
Helly Hansen Juell 3-in1, Skaljakke, Herre, Beluga
Kilpi Mamba Jakke, Herre, BlueSLUTTSALGFri frakt

Kilpi Mamba Jakke, Herre, Blue

Allsidig og lett outdoor jakke med høy komfort og bevegelighet. Vannsøyle: 20.000 mm.
2.759 NOK
3.449 NOK
Kilpi Mamba Jakke, Herre, Blue
Kilpi Mamba/Alpin, Herre, blå/svart

 

Hva er en skalljakke?

Vår erfaring sier oss at ikke alle vet hva en skalljakke egentlig er, så her får du en forklaring på begrepet og produktet. En skalljakke har sitt opphav i det engelske ordet hardshell, der man mener at det er en jakke som er fullstendig vind- og vanntett. En skalljakke eller hardshell har vanligvis tapede sømmer og en vanntett membran som sikrer at vannet ikke trenger inn.  

Det er noen få unntak som gjør at enkelte skalljakker ikke alltid er 100% vanntette, men de blir betegnet som vanntette. Derfor blir skalljakker noen ganger kaldt regnjakker, selv om det er en forskjell på disse to produktene. Grunnen til at den kalles en skalljakke og ikke bare en regnjakke er at en skalljakke vanligvis er mer avansert i teknologien i forhold til holdbarhet og pusteevne, og derfor er bør de to produktene ikke havne i samme kategori. 

De forskjellige lagene i en skalljakke

En skalljakke består av minst to, ofte tre lag med materialer. På yttersiden er det vanligvis et nylonmateriale som fungrer som et beskyttende lag og som gir høy slitestyrke. Selv om dette laget ikke er vanntett, er det ofte impregnert, noe som betyr at vann ikke så lett kan trekke igjennom. Impregniering er viktig for pusteevnen, for hvis det ytre materialet er gjennomvått, vil det svekke ventilasjonen og jakkens pusteevne. 

På baksiden av det ytre materialet sitter det vanntette laget, som er en membran som gjør jakken vanntett. Membranen er avgjørende for skalljakkens vanntetthet og pusteevne, og dette er også grunnen til at skalljakker ofte er tydelig merket med informasjon om membranen. En vanntett membran er utviklet med mange mikroskopiske hull i materialet, noe som betyr at vannet ikke kan trenge inn fra utsiden. Imidlertid kan svette og fukt fra kroppen lett fordampe, fordi vannmolekylene i dampform er mindre enn de små hullene i membranen. Et eksempel på en vanntett membran i dette laget kan være Gore-Tex.  

Det siste laget beskytter membranen fra innsiden slik at den ikke blir slitt mot kroppen og klærne du har innerst på kroppen. De billigste skallljakkene har ikke alltid dette siste laget, og derfor er det noen ganger bare to lag i en skalljakke. De billigste modeller har derfor også lavere slitestyrke, ettersom dissejakkene mangler den siste beskyttelse inni.  

En skalljakke til skiferien

AktivVinter.no har et stort utvalg i skiklær og skiutstyr, og ofte får vi spørsmålet om man kan ta med en skalljakke på skiferien. Her er det enkle svaret "Ja". Man kan helt sikkert bruke en skalljakke som det ytre laget på overkroppen. En skalljakke har gode vanntette og vindtette egenskaper som gjør at jakken er godt egnet for skiferien. 

En av fordelene med å velge en skalljakke fremfor en tradisjonell skijakke er at det er enkelt å regulere kroppstemperaturen ved å fjerne et mellomlag. Hvis du bruker fuktighetstransporterende undertøy under skalljakken får du også best mulig pusteevne, slik at du er våt innerst på kroppen når du er ute og kjøre i bakken. Generelt er en skalljakke et godt valg hvis du er en aktiv skikjører. Det er ikke kun skalljakken som holder deg varm i seg selv, men hvis du kombinerer denne jakken med gode mellomlag, for eksempel skiundertøy og fleecejakker, kan skalljakken være et utmerket valg. Imidlertid er skalljakkens viktigste oppgave å holde vind, regn og snø ute. 

Hos oss finner du også et godt utvalg av skijakker til herrerfleecejakker til herrer og skiundertøy til herrer

Kjøp en skalljakke for herrer hos AktivVinter.no

Det er mange gode grunner til å kjøpe en vanntett og vindtett skaljakke hos AktivVinter.no.  Vi har et stort utvalg av rimelige skalljakker i høy kvalitet. Som regel kan ikke billig kombineres med høy kvalitet, men det kan det hos oss. Vi tilbyr nemlig 100% prisgaranti på våre varer, også på skalljakker for menn. Dette betyr at vi alltid kan tilby deg den beste prisen på markedet, slik at du enkelt kan finne den riktige billige herre skalljakken i høyeste kvalitet. 

Den høye kvaliteten gjenspeiles også i de forskjellige merkene vi forhandler i denne kategorien. Her kan du for eksempel finne merker som Haglöfs, Montane og Helly Hansen. Når du kjøper en skalljakke hos AktivVinter.no får du også rask levering og en god service. 

 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.