Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
Skalljakker til herre

Skalljakker til herre

DameHerre

2117 of Sweden 3L Laxne, Anorak, Herre, Black CamoFri fraktSpar 21 %

2117 of Sweden 3L Laxne, Anorak, Herre, Black Camo

Skallanorakk/jakke i miljøvennlige materialer. Vannsøyletrykk 15.000 mm
2.199 NOK 
2.799 NOK
2117 of Sweden 3L Laxne, Anorak, Herre, Black Camo
2117 of Sweden 3L Kville, Skalljakke, Herre, Black CamoFri frakt

2117 of Sweden 3L Kville, Skalljakke, Herre, Black Camo

Vind- og vanntett skalljakke med merinoullsliner. Vannsøyletrykk 20.000 mm
3.999 NOK
2117 of Sweden 3L Laxne, Anorak, Herre, Rum RaisinFri fraktSpar 21 %

2117 of Sweden 3L Laxne, Anorak, Herre, Rum Raisin

Skallanorakk/jakke i miljøvennlige materialer. Vannsøyletrykk 15.000 mm
2.199 NOK 
2.799 NOK
2117 of Sweden 3L Laxne, Anorak, Herre, Rum Raisin
Kilpi Hastar, Skalljakke, Herre, Dark RedFri frakt

Kilpi Hastar, Skalljakke, Herre, Dark Red

Sporty og ventilerende skalljakke laget i kvalitetsmaterialer med vannsøyle på 20.000 mm
4.549 NOK
Kilpi Metrix Skalljakke, Herre, blåFri fraktSpar 22 %

Kilpi Metrix Skalljakke, Herre, blå

Slitesterk og funksjonell skalljakke med 3L membran - Vannsøyle 10.000 mm
1.829 NOK 
2.339 NOK
Helly Hansen Swift 3L, Skalljakke, Herre, NavyFri fraktSpar 20 %

Helly Hansen Swift 3L, Skalljakke, Herre, Navy

Vind- og vanntett jakke, velegnet til både hverdag og skiløp. Vanntetthet 20.000 mm
2.799 NOK 
3.499 NOK
Helly Hansen Sogn 2.0, Skalljakke, Herre, SlateFri frakt

Helly Hansen Sogn 2.0, Skalljakke, Herre, Slate

Vind- og vanntett freeride skalljakke. Slitesterke materialer samt 20.000 mm i vannsøyletrykk
3.499 NOK
Montane Fast Alpine Stretch Neo Jacket, BlackSiste på lagerFri fraktSpar 20 %

Montane Fast Alpine Stretch Neo Jacket, Black

Velutstyrt skijakke til menn. Vanntett og pustende skalljakke
3.199 NOK 
3.999 NOK
Helly Hansen Ridge 2.0 Skalljakke, Herre, Electronic BlueFri frakt

Helly Hansen Ridge 2.0 Skalljakke, Herre, Electronic Blue

Perfekt skalljakke til en lang dag på fjellet, med Life Pcket+?
4.999 NOK

 

Hva er en skalljakke?

Vår erfaring sier oss at ikke alle vet hva en skalljakke egentlig er, så her får du en forklaring på begrepet og produktet. En skalljakke har sitt opphav i det engelske ordet hardshell, der man mener at det er en jakke som er fullstendig vind- og vanntett. En skalljakke eller hardshell har vanligvis tapede sømmer og en vanntett membran som sikrer at vannet ikke trenger inn.  

Det er noen få unntak som gjør at enkelte skalljakker ikke alltid er 100% vanntette, men de blir betegnet som vanntette. Derfor blir skalljakker noen ganger kaldt regnjakker, selv om det er en forskjell på disse to produktene. Grunnen til at den kalles en skalljakke og ikke bare en regnjakke er at en skalljakke vanligvis er mer avansert i teknologien i forhold til holdbarhet og pusteevne, og derfor er bør de to produktene ikke havne i samme kategori. 

De forskjellige lagene i en skalljakke

En skalljakke består av minst to, ofte tre lag med materialer. På yttersiden er det vanligvis et nylonmateriale som fungrer som et beskyttende lag og som gir høy slitestyrke. Selv om dette laget ikke er vanntett, er det ofte impregnert, noe som betyr at vann ikke så lett kan trekke igjennom. Impregniering er viktig for pusteevnen, for hvis det ytre materialet er gjennomvått, vil det svekke ventilasjonen og jakkens pusteevne. 

På baksiden av det ytre materialet sitter det vanntette laget, som er en membran som gjør jakken vanntett. Membranen er avgjørende for skalljakkens vanntetthet og pusteevne, og dette er også grunnen til at skalljakker ofte er tydelig merket med informasjon om membranen. En vanntett membran er utviklet med mange mikroskopiske hull i materialet, noe som betyr at vannet ikke kan trenge inn fra utsiden. Imidlertid kan svette og fukt fra kroppen lett fordampe, fordi vannmolekylene i dampform er mindre enn de små hullene i membranen. Et eksempel på en vanntett membran i dette laget kan være Gore-Tex.  

Det siste laget beskytter membranen fra innsiden slik at den ikke blir slitt mot kroppen og klærne du har innerst på kroppen. De billigste skallljakkene har ikke alltid dette siste laget, og derfor er det noen ganger bare to lag i en skalljakke. De billigste modeller har derfor også lavere slitestyrke, ettersom dissejakkene mangler den siste beskyttelse inni.  

En skalljakke til skiferien

AktivVinter.no har et stort utvalg i skiklær og skiutstyr, og ofte får vi spørsmålet om man kan ta med en skalljakke på skiferien. Her er det enkle svaret "Ja". Man kan helt sikkert bruke en skalljakke som det ytre laget på overkroppen. En skalljakke har gode vanntette og vindtette egenskaper som gjør at jakken er godt egnet for skiferien. 

En av fordelene med å velge en skalljakke fremfor en tradisjonell skijakke er at det er enkelt å regulere kroppstemperaturen ved å fjerne et mellomlag. Hvis du bruker fuktighetstransporterende undertøy under skalljakken får du også best mulig pusteevne, slik at du er våt innerst på kroppen når du er ute og kjøre i bakken. Generelt er en skalljakke et godt valg hvis du er en aktiv skikjører. Det er ikke kun skalljakken som holder deg varm i seg selv, men hvis du kombinerer denne jakken med gode mellomlag, for eksempel skiundertøy og fleecejakker, kan skalljakken være et utmerket valg. Imidlertid er skalljakkens viktigste oppgave å holde vind, regn og snø ute. 

Hos oss finner du også et godt utvalg av skijakker til herrerfleecejakker til herrer og skiundertøy til herrer

Kjøp en skalljakke for herrer hos AktivVinter.no

Det er mange gode grunner til å kjøpe en vanntett og vindtett skaljakke hos AktivVinter.no.  Vi har et stort utvalg av rimelige skalljakker i høy kvalitet. Som regel kan ikke billig kombineres med høy kvalitet, men det kan det hos oss. Vi tilbyr nemlig 100% prisgaranti på våre varer, også på skalljakker for menn. Dette betyr at vi alltid kan tilby deg den beste prisen på markedet, slik at du enkelt kan finne den riktige billige herre skalljakken i høyeste kvalitet. 

Den høye kvaliteten gjenspeiles også i de forskjellige merkene vi forhandler i denne kategorien. Her kan du for eksempel finne merker som Haglöfs, Montane og Helly Hansen. Når du kjøper en skalljakke hos AktivVinter.no får du også rask levering og en god service. 

 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.