Bursdagssalg: Spar 25% på tusenvis av varer 🥳
Vannflasker

Vannflasker

Aeonian MiiR, Drikkeflaske, BlackSpar 25 %

Aeonian MiiR, Drikkeflaske, Black

Miljøvennlig og BPA-fri drikkeflaske fra MiiR. Volum: 680 ml
411 NOK
549 NOK

 

BPA-fri vannflasker

Det finnes et utall vannflasker i forskjellige størrelser, former og farger, og du har garantert allerede flere stående hjemme i kjøkkenskapet som er mye eller mindre brukt. Hvis vannflaskene du allerede har er noen år gamle, kan det hende du må sjekke dem etter en stund. I dag skal plastbeholdere være fri for BPA, men slik har det ikke alltid vært. BPA har tidligere vært plastmaterialet i mange vannflasker og andre beholdere av plast, og stoffet stoffet kan i verste fall være hormonforstyrrende, der man kan risikere å få bivirkninger ved langvarig inntak. Derfor er det viktig å velge en vannflaske i BPA-fritt materiale. 

Drikkeflaske fra Camelbak

Når du ser etter drikkeflasker hos AktivVinter.no, trenger du ikke bekymre deg for BPA eller andre stoffer som du vil unngå helt. AktivVinter.no forhandler et stort utvalg av drikkeflasker fra det populære merket Camelbak, som alle er i BPA-fritt materiale. Du kan derfor trygt velge din eller ditt barns nye vannflaske her hos oss. Camelbak lager drikkeflasker i forskjellige størrelser og farger, så det finnes en flaske til hvert formål, uansett om deter til vintersport, trening, skiløp eller om den skal pakkes i skolesekken til den yngste i familien. 

Alle drikkeflasker fra Camelbak forhandles dessuten med prisgaranti, så du finner dem ikke billigere enn hos AktivVinter.no.

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.