Betaling

Når du handler på AktivVinter.no kan du betale med Vipps eller et av de vanlige betalingskortene som:
- VISA
- Visa Electron
- Mastercard
- Maestro

Alle betalinger på Aktivvinter.no er SSL-kryptert gjennom en tredjepart, og vi er godkjent for å motta betalinger gjennom NETS. Du kan derfor være 100 % sikker på at betalingen din går riktig og sikkert igjennom.

Ønsker du å betale med gavekort eller bruke en rabattkode kan du lese mer her.

Betaling med bankoverføring
Det er ikke mulig å betale med bankoverføring på Aktivvinter.no. I stedet må du betale med kort eller Vipps, noe som også gir deg større sikkerhet.


Spørsmål om betaling?

Vi trekker kun penger fra kontoen din når hele bestillingen er pakket og sendt. Inntil da vil det være reservert et beløp på kortet ditt. Hvis vi mangler en vare til bestillingen din, vil pengene først bli trukket fra kontoen din når vi har alle varene på lager, deretter sender vi hele bestillingen din.

Alternativt kan du betale med MobilePay, hvor det ikke er krav om bekreftelse.

Det er sikkert. betale med kort hos oss. Du vil kun bli bedt om å taste kortopplysninger når du befinner deg på en sikker side som er godkjent av Nets. Opplysningen fra kortet blir utelukkende sendt via en kryptert forbindelse til Nets, og det er derfor ikke mulig for andre å se eller misbruke dine kortopplysninger. 
 
Hvis du ikke ønsker å betale med kort, kan du bruke Vipps. 

Nei, det er dessverre ikke mulig å kombinere flere gavekort i en bestilling. Har du 2 like gavekort kan du kontakte vår kundeservice for å kombinere de to gavekortene til ett nytt gavekort.

 
Skriv til oss på info@aktivvinter.no - husk å skrive gavekortkodene dine i e-posten.

Du kan ikke handle på faktura, men du kan betale med kort og kredittkort, samt med Vipps. 

 

Når du kommer til betaling og velger Vipps, vil du bli sendt videre til appen på din mobiltelefon. Hvis ikke du blir videresendt, så åpner du appen selv. Du vil så se beløpet du har handlet for, og for å bekrefte beløpet og betalingen klikker du på "Neste". Og vipps, så er betalingen gjennomført, og du vil få en bekreftelse på skjermen samt en ordrebekreftelse tilsendt. Husk at vi ikke trekker selve betalingen før varene er pakket og sendt fra lageret vårt. Det blir gjort en reservasjon på beløpet som er aktiv frem til at bestilingen sendes og betalingen blir trukket. 

 Ja, hos Aktivvinter.no kan du betale med faktura. Vi samarbeider med Klarna, så når du går til kassen velger du bare Klarna som betaling i check out vinduet. 

Når du vil betale med Klarna faktura, så velger du dette ved check out i kassen. Du skal verifisere deg med BankID brikke eller BankID på mobil. Ved betaling med Klarna faktura kommer det et betalingsbgesbyr på din bestilling på kr. 3,5 + 2,99 % av kjøpesummen. 

Med Klarna har du muligheten til å betale hele beløpet på en gang samme dag, eller du kan velge å betale innen 30 dager. Det er også en mulighet at du kan dele beløpet opp i mindre delbetalinger. For å betale med Klarna skal du logge deg inn på en eksisternde konto eller evt. oprette en ny. Du skal opplyse ditt personnnummer, som Klarna bruker til å sjekke din kredittverdighet. 

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.