Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
Dunjakker til herre

Dunjakker til herre

HerreDame

 

Hold deg varm med en dunjakke for herrer

Det finne mange forskjellige typer yttertøy, og dunjakken har alltid vært en en av de mest populære og smarte jakkene. Etterspørselen har blitt større de siste årene, og dunjakken er særdeles anvendelig, da den kan brukes både til hverdag og til forskjellige utendørsaktiviteter.  

Dunjakker er generelt kjent for sitt smarte og kule utseende. Dessuten er de også praktiske og behagelige å ha på. Den lave vekten skyldes selvfølgelig de lette fjærene og dunene som jakken er foret med. De holder på varmen og og gir dunjakken en god isolasjonsevne. 

Hold varmen i resten av kroppen

Det er viktig å være oppmerksom på at resten av kroppen også skal holdes varm. En dunjakke er god som det ytre laget på overkroppen, men hvis du for eksempel bruker dunjakken om vinteren og går på ski i den, må du også tenke på hvilke lag du har under jakken. Når du tar en skitur, vil kroppen bli varm og fuktig på grunn av svette, og så vil det være en god ide å ha en god undertrøye på innerst og et mellomlag med for eksempel fleece. 

Husk å holde resten av kroppen varm. Blandt annet er hodet utsatt, da man har et relativt stort varmetap fra hodet. Så fram med luen og husk også skihanskene når du skal på tur. 

Dunvester

I vårt sortiment finner du ikke kun dunjakker, vi har også flere forskjellige flotte dunvester som kan brukes til forskjellige slags vær og aktiviteter. En vest kan være en god mellomting  og et godt tillegg til garderoben. Den gir et moteriktig utseende og samtidig er det lett å bare ta den over en genser. En dunvest kan dermed brukes både til skituren og til vanlig daglig bruk.  

Salg og gode tilbud på dunjakker

Hos AktivVinter.no kan du finne en rimelig dunjakke i god kvalitet. Vi vil gjerne gi våre kunder den beste opplevelsen og de beste produktene til den laveste prisen. Du kan alltid finne et godt tilbud hos oss, ettersom vi har prisgaranti på våre produkter.  

Selv om vi har lave priser, kan vi fortsatt garantere 100% av kvaliteten på dunjakkene våre. Vi selger noen av de beste merkene på markedet og lover at kvaliteten på produktene våre er på topp. 

 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.