Historien bak AktivVinter.no

Det startet tilbake i 2003

AktivVinter.no er en skandinavisk webshop med historie tilbake til 2003. Virksomheten ble skapt av Ove Christensen, som fikk en idé om å selge skitøy og skiutstyr på internettet lenge før, det var vanlig. Dengang gikk vi under navnet Skiwear4u.

Kjærligheten til skiløp har alltid vært et sentralt element i virksomheten, og våre ansatte har alltid vært skientusiaster, som elsker å dele ut av deres nerdete viten rundt skitøy og skiutstyr. Dette er en av de primære årsakene til, at våre kunder har vært lojale i mange år.

Siden dag 1 har det vært vår ambisjon å ha det beste sortiment innen skitøy og skiutstyr. Hos oss skal det være mulig å finne alt, du trenger til din skiferie.

I 2019 var vi gjennom et navneskift, som brakte AktivVinter.no til live, og vi er fortsatt de samme menneskene i virksomheten. I dag har vi også et bredt fokus på å levere den beste outdoorbekledning samt vesker og diverse utstyr.

Skandinavias førende ski- og outdoorbutikk

Det har skjedd mange ting siden starten i 2003. Vi er vokst ut av våre små lokaler, og i dag har vi kontor- og lagerbygg rett utenfor Danmarks nest største by Aarhus. Herfra sender vi daglig flere hundrede pakker til både Norge, Danmark, Sverige og resten av Europa.

Vi har en visjon om å bli førende innen skitøy, skiutstyr og outdoor i hele Skandinavia. For å oppnå dette er det viktig at vi fortsatt har den gode kundeservice i fokus. Derfor er det alltid mulig for deg å komme i kontakt med vår norske kundeservice på både mail, chat og telefon.

Vi tilbyr deg blant annet disse fordeler:
- Prisgaranti på ALLE produkter
- Lynrask levering med PostNord
- Prisvinnende kundeservice (Tidligere vinnere av E-handelsprisen)

Bæredyktige verdier 🌱 🌍

AktivVinter.no er mer enn bare en skibutikk. Selv om vi naturligvis ønsker å ha en bra og sunn bedrift, er vi ikke redd for å engasjere oss i omverdenen, vise omtanke for samfunnet og ha miljøet i bakhodet, når vi driver forretning.

Derfor har vi blant annet et særlig fokus på bæredyktighet, og vi gjør mye for å minske vårt klimaavtrykk. Helt konkret kan blant annet nevnes at vi har redusert vårt elforbruk med 33 % over de seneste 2 år samt utskiftet tradisjonelle lysstoffrør til moderne LED-belysning. Disse 2 tingene alene sparer klimaet for cirka 18 tonn CO2 i året.

I tillegg har vi redusert mengden av papirer i ordreekspedisjonen med 50 % samt erstattet vår tidligere firmabil med en KIA Ceed Hybrid, som er mer miljøvennlig.

Dette er bare noen av våre tiltak. Vi lover at dette fortsatt vil ha fokus for oss i de kommende år og vi kommer til å gjøre enda flere tiltak løpende.

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.