Om os

Velkommen til AktivVinter.no, en av Norges ledende nettbutikker med skiutstyr og skiklær til hele familien. Hos oss kan du finne alt du trenger for å få en aktiv vinter og nyte glade dager i skibakken. Vi har klær og skiutstyr til både små og store i mange forskjellige i mange variasjoner og prisklasser. Vi legger vekt på god service, lave priser og hurtig ekspedering så du kan være sikker på å gjøre en god handel hos oss.

Hvem er vi?

AktivVinter.no er en søsterbutikk til danske Skisport.dk som er Danmarks største skiportal på nett og har mange års erfaring med salg av skiutstyr og skiklær til både det Danske og Svenske markedet. Vi har hovedkontor og lager i Sabro, like utenfor Aarhus, i Danmark. Vi er et hurtigvoksende team på over 20 skientusiaster som jobber med å finne det beste innenfor skiklær og utstyr til vår kunder.

Vi har alle varene på lageret i Sabro og sender ordrer som kommer innen kl 15 samme dag. Vårt kundeserviceteam er alltid klare til å hjelpe våre kunder via telefon, epost og chat, så hvis du skulle ha noen spørsmål om våre produkter eller f.eks. hvilken størrelse du skal velge, er du velkommen til å ta kontakt med oss.

Kontakt oss

Vår kundeservice har åpent mandag til torsdag fra 08:00 til 16:00 og fredag fra 08:00 til 15:30

Ring til oss

Du kan ringe direkte til en av våres gode kundeservicemedarbeidere på tlf.nr:

62 78 38 16

Skriv en e-post til oss

Du kan sende en e-mail til oss som vi svarer på så fort som mulig. Send den til:

info@aktivvinter.no

Chat med oss

Du har også mulighet til å skrive direkte til oss via live-chat.

Klikk her for at starte en live chat-samtale