ReccoRecco

Recco

Recco Helmet Rescue, Reflector, Red

Recco Helmet Rescue, Reflector, Red

RECCO reflektor til å sette på hjelmen
279 NOK

 

Når uhellet skjer, kan RECCO være livsviktig. RECCO er et redningssystem, som brukes for å finne personer, under de livsavgjørende øyeblikk. Reflektorene hjelper redningspersonale, som med hjelp fra sine detektorer, finner personer som er fanget under et skred eller er blitt borte fra en vandretur for eksempel.

I dag er det mer end 900 skiområder, som bruker RECCO redningssystem og brukes ikke lengre bare til å finne personer som er fanget i et skred. Med hjelp fra en helikopter er det i dag også mulig å søke over skog, vann og sne. Fler og fler merker er begynt å bruke RECCO reflektor i klær og utstyr, også til sommerens aktiviteter.

Når du bruker disse RECCO reflektorer på ditt tøy, skistøvler, hjelmer, sko eller klokker øker du sjansen for å bli funnet under sneen eller i andre nødsituasjoner, fortere enn et manuelt søk. RECCO reflektorer krever ikke strøm eller aktiviering for å brukes og fungere optimalt. Systemet krever ingen trening av deg, bare at du fester senderen på din skistøvle eller tøy.

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.