Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
❄️ Last minute salg: Gode tilbud i alle kategorier ❄️
Airhole

Airhole

Airhole Balaclava Hinge Drytech, blackSpar 10 %

Airhole Balaclava Hinge Drytech, black

Den perfekte all-round balaclava - vannavvisende og svettetransporterende
494 NOK 
549 NOK
Airhole Facemask 2 Layer, DogsSiste på lagerSpar 33 %

Airhole Facemask 2 Layer, Dogs

Den perfekte ansiktsmasken til kalde vinterdager. Med 10.000 mm vanntett og pustende membran
269 NOK 
399 NOK
Airhole Facemask 2 Layer, Dogs
Airhole Facemask 2 Layer, Dogs
Airhole Facemask 2 Layer, NavajoSpar 33 %

Airhole Facemask 2 Layer, Navajo

Den perfekte ansiktsmasken til kalde vinterdager. Med 10.000 mm vanntett og pustende membran
269 NOK 
399 NOK
Airhole Facemask 2 Layer, Navajo
Airhole Facemask 2 Layer, Navajo
Airhole Facemask 2 Layer, palmsSpar 10 %

Airhole Facemask 2 Layer, palms

Den perfekte ansiktsmasken til kalde vinterdager. Med 10.000 mm vanntett og pustende membran
359 NOK 
399 NOK
Airhole Facemask 2 Layer, palms
Airhole Facemask 2 Layer, palms

 

Airhole – tekniske skimasker

Siden 2006 har det kanadiske merket Airhole designet og produsert skimasker og balaklavaer med et formål: å forsvare eventyrerne fra elementene. For Airhole handler det om å beskytte alle de som trosser det barske været i fjellet, og de har også blirr enormt populære blandt skiløpere og skikjørere over hele verden. Airhole ble startet av de to profesjonelle snowboardkjørerne Chris Brown og Kale Stephens som trengte skimasker, balaklavaer og halser som teknisk kunne leve opp til den aktive livsstilen i kalde temperaturer. Dette fant de ved å utvikle Airhole etter mange eksperimenter med forskjellige materialer, størrelser og teknikker. Det var slik deres ikoniske Airhole Breath Hole ble til. 

Pustende skimasker fra Airhole

Airhole Breath Hole er i seg selv en veldig enkel teknologi, men en teknologi som gjør en enorm forskjell når det kommer til skimasker, halser og balaklavaer. Airholes teknologi er basert på at alle deres produkter har et ovalt hull ved siden av munnen. Hullet lar skiløpere puste fritt og uten at det bygger seg opp kondens i balaklavaen eller i skimasken. Dette forhindrer at laget som egentlig skal holde på varmen blir fuktig og kald når du puster mens du står på ski. Arihole produserer skimasker, balaklaver og halser i forskjellige størrelser, slik at alle skikjørere kan finne en som passer dem. Noen er tilgjengelige i onesize. 

Smarte og funksjonelle balaklavaer 

Airhole er kjent for både sine ville og stilige design samt gode materialer. På designfronten er både balaklavaene og halsene deres tilgjengelige i alle mulige farger og design. Det er nesten bare fantasien som setter grenser når du skal velge hvilket design du ønsker på ditt Airhole produkt. Enten du liker en nøytral variant, en kamuflasje eller ville motiver som skjeletter og tigre, så bør tdu ta en kikk på Airhole. De morsomme og ville designene gjør også at Airholes skimasker spesielt populære blandt barn og unge. 

Tykke og tynne skimasker 

Airhole lager produktene sine i forskjellige materialer, så det er mulig å velge balaklavaen eller halsen som passer været akkurat den dagen. Er det en av de helt kalde dagene, hvor du nesten har fått på deg alle skiklærne dine, så finnes Airhole Airhood Packable Insulated, som er en vattert og isolert balaklava som kan holde selv den verste kulden ute. For de dagene som er en vatteret og isoleret balaclava, som kan holde selv den værste kulde ude. For de veldig kalde dagene kan vi anbefale Airholes 2-lags modeller. Disse skimaskene har en innlagt membran mellom lagene, som gir stoffet et vannsøyletrykk på opptil 10.000mm, som tilsvarer de samme kravene som til skiklær.  På denne måten er du garantert at hverken vind eller vann slipper gjennom. Dermed er du garanteret, at der ikke kommer hverken vind eller vand igennem. I de aller fleste tilfeller vil det være fint med Airhole skimasker og halser i tynnere stoff. Avhengig av hva du foretrekker så kan du velge mellom microfleece, merinoull og drylite polyester og lycra. 

Airhole skimasker og balaklavaer til en god pris

Enten du foretrekker halser, balaklavaer eller skimasker fra Airhole, finner du et stort utvalg hos AktivVinter.no. Her får du alltid prisgaranti og dermed markedets beste pris på alle  Airhole produkter. 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.