Trenger du veiledning?62 78 38 16
⚡ BLACK WEEK - Alle varer er nedsatt - Over 150.000 nedsatte varer ⚡

Weather Report

Weather Report er et svensk merke som lager kvalitetsklær til svært fordelaktige priser. Hos AktivVinter.no har vi et av Norges største og beste utvalget av klær fra Weather Report til både herrer og damer. Vårt sortiment består blant annet av regnøy, softshelljakker, fleecejakker og fritidsjakker til hverdagsbruk. 

Vi anbefaler på det varmeste å kjøpe en regnset fra Weather Report. Selvom det er er lite firma, lager de klær av super kvalitet. De har hovedkontor i den svenske byen Helsingborg og de er forsiktige med å bruke penger på markedsføring, De fokuserer heller på å designe og utvikle de beste klærne til kundene.

Weather Report Tusi Vinterdress, Barn, RedSpar 18 %

Weather Report Tusi Vinterdress, Barn, Red

Vinterdress til barn med varm isolering og tapede sømmer. Vannsøyle: 3.000 mm
328 NOK Førpris 399 NOK

Weather Report Bertha's Fleecejakke, Dame, BlackSpar 16 %

Weather Report Bertha's Fleecejakke, Dame, Black

Perfekt overgangsjakke mellom årstidene og til utendørs aktiviteter
375 NOK Førpris 449 NOK

Trenger du veiledning?

Vi sitter klar til å besvare dine spørsmål.

 62 78 38 16  info@aktivvinter.no

Regntøy fra svenske Weather Report

Weather Report lager klær av veldig god kvalitet til rimelige priser. Dette er en kombinasjon som sjeldent gir mening, men det er faktisk tilfelle hos den lille svenske virksomheten. Her kan man få stor verdi for pengene og være sikker på at klærne holder i lang tid. 

Weather Report, som ikke bør forveksles med værmeldingen eller det kjente rockebandet fra 70- og 80-tallet. Selvom de deler navn er det svenske klesmerket Weather Report noe for seg selv. Det blir hverken sett på prognoser eller produsert musikk - istedet lager de lekre klær som både kan brukes til hverdags når det regner eller på skiferien. 

Gode råd til kjøp av regntøy

Når du skal kjøpe regntøy finnes det mange gode råd som er lure å følge slik at du får en sett som passer til nettopp dine behov. Det første du skal tenke over er i hvilke situasjoner du skal bruke regntøyet. Hvis det skal brukes sjeldent, kan du nok nøye deg med et billig sett, men hvis det skal brukes daglig til sykkelturen til og fra jobb eller skole vil det være en god ide å investere i et dyrere regnsett. 

Regntøy skal selvfølgelig være vanntett - det sier seg selv. Men det er stor forskjell på hvor mye regn og vann det forskjellige regntøyet faktisk kan holde til. Dette måles med vannsøyle, som helst skal være over 2.000 mm for å være sikker på at både regn og snø holdes ute. I tillegg bør man holde øye med om det er ventileringsåpninger i tøyet, slik at det har en god pusteevne. Hvis regntøyet ikke puster kan man risikere å ende med mye fuktighet på innsiden av regntøyet. 

Hos AktivVinter.no forhandler vi mange populære merker som lager regntøy av høy kvalitet. Vi kan varmt anbefale Weather Report, men hvis du er i tvil om det er det riktige merket kan du besøke våre kategorier med regntøy til herre, dame og barn og få en oversikt over hele sortimentet med regntøy - f.eks. regntøy fra Helly Hansen. 

Billige Weather Report-jakker

Uansett om du er på utkikk etter en god jakke, et regnsett i god kvalitet, eller om du ønsker en fleecejakke til vinteren eller en kommende skiferie kan du helt sikkert finne det riktige i vårt sortiment. Vi tilbyr nemlig et av de største og beste utvalget i Norge og kan tilby konkurransedyktige priser.