Returnering

Her kan du enkelt kjøpe en returetikett for å returnere varer kjøpt hos AktivVinter.no. Det koster kr. 199.-

Klikk på linken nedenfor for å kjøpe returetiketten din:
Finn returetiketten din

Du skal være oppmerksom på pakken ikke må være mer enn 60 cm lang og ikke veie mer enn 10 kg.

Husk at alltid å inkludere en fysisk følgeseddel i returpakken med et tydelig ordrenummer slik at vi kan behandle returen din.

Originalemballasjen skal være intakt og uskadet. Det betyr at varen og emballasjen skal pakkes forsvarlig inn i en pose eller pappeske. Teip eller returetikett skal ikke festes direkte på varens egen emballasje.

Du har 14 dagers angrerett når du handler hos AktivVinter.no. For bestillinger foretatt i perioden 1/11 til 22/12 vil angreretten gjelde frem til 5/1 det etterfølgende året.


Spørsmål om returnering?

Vi har forlenget returfristen for julegaver kjøpt i perioden 1/11 til 23/12.

 
Disse bestillingene kan returneres og byttes frem til 5. januar.

Av miljøhensyn følger det ikke returetikett med i pakken, og du må derfor selv skrive ut vår returetikett. Returetiketten får du tilsendt på e-post når du har gjort en bestilling i av returetikett i nettbutikken. 

Dersom du bruker vår returetikett, så koster det NOK 199.- og du kjøper returetikett i nettbutikken. Deretter får du den tilsendt pr e-post. Den skriver du ut og klisterer på returpakken. Avlever deretter returpakken ved Post Nord Post i butikk. 

Når du sender en pakke retur, tar det som regel 5-7 virkedager før vi får pakken tilbake på vårt lager. Etter dette må vi kontrollere at produktet og returen i sin helhet er i orden før vi kan refundere penger til deg.

 
Vi bestreber oss på å håndtere alle returpakker innen 2-3 virkedager, og vi returnerer pengene dine i det øyeblikket returen er bekreftet. Det kan imidlertid ta ytterligere 1-2 virkedager før du har pengene tilbake på kontoen din – avhengig av betalingsmåten du har brukt.

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.