Ortovox Free Rider 28 + Spine Protector, arctic grey

2.799 NOK
Førpris 2.898 NOK
CYBER MONDAY
Ortovox
Verdens kanskje beste skiryggsekk. Miljøvennlig, bæredyktig og komfortabel. Inkl. ryggplate. Til en høyde på 170-200 cm.. Les mer

  •  Prisgaranti
  •  Rask levering
  •  Gratis frakt over 999,-
Bestill nå, og vi vil sende på torsdag.

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.

Ortovox Free Rider 28 + Spine Protector, arctic grey

OBS: Denne ryggsekken er inklusiv Ortovox Clasp Spine Protector, som er en ryggplate som lett og enkelt kan tas ut og settes i ryggsekken. Vi anbefaler 100 % å anvende Free Rider ryggsekken med ryggplate, dog kan det være behagelig å ta den ut, hvis du vil bruke ryggsekken til hverdag, hvilket også gir en lavere vekt.

Bestselleren som er blitt enda bedre! Men hvorfor endre på noe som allerede er fantastisk? Ortovox har i mange år sittet flott på markedet, når det gjelder sikre og komfortable skiryggsekker. Free Ride-serien har vært den ultimative favoritt for skiløpere, som beveger seg på og utenfor pisten. Ortovox mente dog at den populære ryggsekk kunne bli enda bedre, derfor har den nå fått flere oppgraderinger, hvilket gjør den til en av verdens beste skiryggsekker (igjen), hvis ikke den beste.

Det følger med en sertifisert og fleksibel ryggplate til ryggsekken. Den er ikke integrert men separat, hvilket gir et hav av fordeler. Bl.a. kan man nå bruke ryggsekken til hverdagsbruk/annen sport, da man bare kan fjerne ryggplaten. Det sparer deg for 200 gram og gjør ryggsekken fleksibel og komfortabel til hverdagsbruk. Ønsker man å bruke vesken til randonee, hvor det er mest fokus på å gå opp, da kan det være en fordel å kunne la ryggplaten bli hjemme. Inni vesken er det en liten lomme, hvor ryggplaten skal ligge, så det gir optimal beskyttelse. Ryggsekken er laget til å bli brukt med ryggplaten, derfor anbefaler vi 100 % at du setter ryggplaten i, hvis du skal stå på ski.

Ryggplaten ødelegger ikke fleksibilitet eller komfort, da den er laget i myke materialer, som følger kroppens bevegelser.

Det nye CLASP BACK SYSTEM i ryggen, som er med på å gi mer komfort og fleksibilitet gir også sikkerhet, men ikke på samme nivå som med ryggplaten, som i prinsippet er godkjent til motorsykkelkjørsel.

Denne har et Regular fit, hvilket betyr at den passer til en vanlig høyde/lengde rygg. Den passer til en rygglengde på 42-50 cm. For å finne lengden på din rygg, er Ortovox's tips at du måler fra toppen av hoften til den 7. CERVICAL VERTEBRA/nakkehvirvel. (Den merker du tydelig). Ellers er vår erfaring at denne størrelsen passer en person fra 170-200 cm. Short Back System er designet med fokus på kvinner og menn med en kortere rygg.

Spesifikasjoner og egenskaper:
Volum: 28 liter
Vekt: 1.150 gram
Dimensjoner: 28x20x20 (cm)
Klargjort til drikkesystem (medfølger ikke)
Medfølger sertifisert ryggplate, som er godkjent til motorsykkelbruk
Avtakbart hjelm-cover
Miljøvennlig og CO2-nøytral
D-FIX
Gjenbruksmaterialer
Emergency card
Rommene er lyse inni for bedre synlighet av utstyr
Compression System
Komfortabelt og fleksibelt ryggpanel
Minimalistisk design
Passer en person på 170-200 cm

Les mer om Ortovox Free Rider 28, Arctic Grey

Les mer om Ortovox Clasp Spine Protector

Levering

Vi sender pakker med PostNord.

Vi sender 2-3 ganger i uken. Fra vi sender til du mottar, går det typisk 2-5 hverdager, avhengig av din bopel.

Frakten er til og med gratis, hvis du bestiller for over 999 NOK. Hvis du bestiller for under dette beløp, koster det bare 79 NOK for levering til pakkeshop.

Returnering

Det er enkelt å returnere pakker til oss.

Hvis du angrer på kjøpet ditt, har du 14 dagers returrett ifølge lovgivning. Husk å legge ved ditt ordrenummer i pakken, hvis du ønsker å returnere.

Du finner vår returlapp ved å klikke her: Finn returlapp.

Returlappen koster 159NOK.

Julegaver kan returneres frem til d. 5. januar.
Vi gir prisgaranti på hele sortimentet. Det gjelder også denne vare!

Det er en betingelse for oss at våre kunder alltid er fornøyde, når de handler hos oss. Derfor går vi all-in med å tilby lave priser, rask levering og en eksepsjonell serviceopplevelse. Vi har en prisrobot som holder øye med konkurrerende butikker både hjemme og i utlandet 24/7. Det sikrer at vi alltid kan matche prisene og sikre deg den beste prisen.

Skulle det skje at prisroboten vår har oversett en enkelt vare som er billigere andre steder, vil vi selvsagt matche prisen. Vi gjør dette basert på totalprisen på produktet du finner i en annen butikk. Så prisen på produktet pluss det billigste fraktalternativet.

Slik gjør du bruk av vår prisgaranti:
Send en e-post til info@aktivvinter.no eller ring oss på 48 85 35 52.

Hvis vår kundeservice ikke er åpen, kan du også legge inn en bestilling på varen, der du skriver i kommentarfeltet: "Prisgaranti + lenke til den andre butikken". Da sørger vi for at du får varen til riktig pris og bare trekker pengene for dette.

Vilkår og betingelser:
Det er ganske få og enkle betingelser som må oppfylles for å oppnå en prisgaranti:
  • Prisen som skal sammenlignes med må være totalprisen inkl. frakt, norsk moms og muligens toll
  • Varen må være på lager i den andre butikken i samme farge og størrelse
Bli kjent med oss:

AktivVinter.no er et skandinavisk selskap som har drevet en nettbutikk siden 2003. Gjennom årene har vi hatt +500.000 kunder, og i dag har vi også en nettbutikk i Sverige og Danmark.

Målet vårt har alltid vært å bli ledende innen skiutstyr, skiklær og friluftsklær. Dette krever at vi gir våre kunder en super god serviceopplevelse med rask levering og billige varer. Vi vil fortsette å gjøre dette i fremtiden.

Vi er et raskt voksende team med mer enn 20 skientusiaster. Det er vi som smiler pent på bildet 🤪

Vi er morsomme, smilende, ærlige og elsker en god skitur.
AktivVinter kundtjänst

Lignende varer

Andre kjøpte også

Trenger du veiledning?

 48 85 35 52  info@aktivvinter.no
Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 500.000 kunder siden 2003.