Trenger du veiledning?info@aktivvinter.no
Deluni

Deluni

Deluni skibukser, Plus Size, BlackFri frakt

Deluni skibukser, Plus Size, Black

Unisex wide-fit skibukser med god pusteevne og passform. 10.000 mm vannsøyle
1.349 NOK

Tekniske vinter- og skiklær fra Deluni  

Deluni er et merke som produserer tekniske vinter- og skiklær til den aktive. Deluni lager både skisokker og skibukser til herreskibukser til damer og barn. Med sine tekniske egenskaper sikrer skiklærne fra Deluni deg at du ikke skal bekymre deg om at det blir for varmt eller for kaldt når du er ute i snøen. Klærne fra Deluni er varmeregulerende og holder deg varm uansett hvor kaldt det er. Når det gjelder skibuksene er de også varmeregulerende, og i tillegg er de pustende og vanntette. Derfor sørger Deluni for at du blir varm og tørr hele dagen når du er ute, uansett om det er en våt dag med masse nedbør og snø eller om det er en litt mildere dag. 

Inkluderende er filosofien og tankene bak skiklærne hos Deluni 

Deluni er et inspirerende merke innen utendørs bekledning og skiklær. Deres motivasjon er å produsere vinter- og skiklær som kan inkludere alle skiløpere og skikjørere, uansett kjønn, alder og størrelse. Samtidig sørger de for å produsere klær i høyeste kvalitet. De vil gjerne at alle som har deres utstyr og klær på får en god opplevelse på ski og at de merker utviklingen i sine ferdigheter. I klesproduksjonen er det fouks på å velge antibakterielle materialer som er pustende og som kan brukes av alle, også selv om man har en sensitiv hud. Det som er helt spesielt med Deluni er at skiklærne kan brukes til hverdagen og også på skitur, hyttetur og skiferie, fordi de har riktige tenkt over detaljer som komfort, desing og funksjonalitet.  

Deluni – skibukser i store størrelser 

I tillegg til at Deluni naturligvis tilbyr de vanlige størrelsene som også andre skiklærprodusenter gjør, så har de også et fint utvalg i større størrelser. De store størrelsene har vanligvis samme design som de mindre størrelsene, derfor har de også samme funksjon. Delunis skibukser i store størrelser har et ekstra bred passform som gir deg god plass rundt livet og benene, uten at buksene blir for lange og upraktiske. Som de vanlige modeller så er buksene justerbare i i livet, slik at de får den beste passformen. I de store størrelsene hos Deluni finner du sørrelser fra 4XL og helt opp til 7XL. Så leter du etter skiklær i større størrelser uten å skulle gå på kompromiss med funksjon og design så kan du helt klart vurdere å kjøpe klær fra Deluni.   

Holdbare skibukser fra Deluni

Alle skibukser fra Deluni har mange tekniske egenskaper som gjør at du trygt kan ha klær fra Deluni i sekken når du skal på hytta eller på skiferie. Skibuksene er produsert i et slitesterkt og behagelig materiale med stretch som sikrer deg den beste bevegelsesfriheten på ski. I stoffet er det en teknisk membran som kan tåle et vannsøyetrykk på 10.000 mm og samtidig er de pustende. Dermed lever de opp til de generelle kravene for skiklær. Ved anklene kan buksene lukkes helt med glidelås og borrelås,så de blir tettsittende, og de er også laget med en elastisk mansjett som sørger for at det ikke kommer snø eller kulde innenfor. Skibuksene er foret og de har seler som kan tas av som også er elastiske, som holder buksene på plass. Selene er festet til selve buksa som har en høy rygg og som er foret med fleece for å gi ekstra varme. 

Deluni skisokker til skiferien

I tillegg til skibukser er Deluni spesielt kjent for deres skisokker. Deluni tilbyr fargerike skisokker i god kvalitet som sikrer at du holder deg varm på føttene også på de aller kaldeste dagene på ski. Skistrømpene har tekniske egenskaper som sørger for maksimal termisk regulering og høy komfort. Føttene blir ikke kun holdt varme men også tørre hele dagen. Flere skisokker fra Deluni inneholder dessuten merinoull i høy kvalitet som også bidrar til å regulere varmen og sikre at de blir ekstra behaglige. Skisokkene er laget i en blanding med elastisk materiale som gir en perfekt passform og holder sokkene på plass i skistøvlen hele dagen. Av de øvrige funksjoner kan det nevnes at skisokkene fra Deluni hart trykkabsorberende lag på de kritiske punktene, de har "flatlock" sømmer som ikke irriterer, og de er formet etter føttene. 

Skiklær til konkurransedyktig pris fra Deluni

En af Deluni’s helt store fordeler er prisen. Deluni produserer gode skiklær til en lav pris sammenliknet med mange andre skiklærsprodusenter på markedet.  Dette gjør Deluni spesielt attraktiv for nye skikjørere, eller skikjørere som kun har bruk for skiklærne en gang hvert annet år og som ikke ønsker å investere i nytt. Prisen er også grunnen til at Deluni er verdt en kikk dersom du mangler en varm bukse til bruk om vinteren her hjemme, eller om du er i tvil om hvor mye du får brukt skiklærne dine. Selv om prisen er lav er det viktig å poengtere at Deluni er god kvalitet og man får mye skiklær for pengene. Spesielt er skiokkene gode til prisen for alle skikjørere uansett nivå. På grunn av den høye kvaliteten og kombinasjonen med merinoull er sokkene i like god kvalitet som andre sokker til en høyere pris. 

Kjøp Deluni med prisgaranti

I tillegg til at Deluni har en god pris generelt på sine produkter, kan du med fordel kjøpe Deluni hos AktivVinter.no. Vi har et av markedets største utvalg av DELUNI SKIBUKSER OG deluni skisokker, og tilbyr alltid 100% prisgaranti. Det betyr at vi matcher prisen og at du ikke finner Deluni billigere i annen nettbutikk eller butikk. 

 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 375.000 kunder siden 2003.