Douchebags, Little bastard 60L EVA, Trolley, Black out

2.499 NOK
Douchebags
Designet til de mellomstore opplevelsesturene. Les mer
Variant:Black Out
På lager:3-5 dagers levering
Douchebags, Little bastard 60L, Pure White
Douchebags, Little bastard 60L, Scarlet Red
Douchebags, Little Bastard 60L EVA, Scarlet Red
Douchebags, Little Bastard 60L EVA, Deep Sea Blue
Loading...
 Prisgaranti

Vi overvåker prisen hos konkurrentene så du er sikker på den beste handel.


Levering til Postnord utleveringssted eller hjemmeadresse. Pris fra 79 NOK. Gratis frakt over 999 NOK.

Douchebags, Little bastard 60L EVA, Trolley, Black out

Enkelte reiser krever mer utstyr enn andre. Uansett om du bare har bruk for plassen eller om du skal på en litt lengre tur har Little Bastard 60L nok plass til utstyret ditt. Denne romslige trolleyen er designet til de mellomlange opplevelsesturene.

Hele fronten av Little Bastard 60L kan åpnes i en enkel bevegelse og gir lett tilgang til at du har bruk for. De innvendige nettlommene og den utvendige topplommen sørger for at det er styr på de mindre tingene som skal være med på turen.

På tross av størrelsen er Litlle Bastard 60L lett på tå. De store hjulene som triller lett og et kraftig teleskop håndtak gjør at bagen er lett å ha med seg rundt. Praktiske håndtak på siden og i toppen gjør det mulig å flytte rundt på den når den ikke kan trilles.

Little Bastard 60L elsker å slepe for deg. Det patentanmeldte Hook-Up systemet gjør det mulig montere Base 15L, Hugger 30L eller Hugger 60L på den, og dermed skåne skuldrene dine og flytte vekten ned på hjulene.

Denne modellen er en av Douchebags klassiske og mest solgte, som i løpet av høsten 2019 kom i en oppdatert utgave. Den nye utgaven har EVA-paneler foran som gir ekstra holdbarhet og et stilrent utseende.

Med inspirasjon fra hvordan menneskets ribbein beskytter de viktigste organene, beskytter Douchebags Rib-cage konsktruksjon det dyrebare ytstyret ditt. Systemet er laget av det sterke, men lette ABS ribber. Denne geniale konstrusjonen gjør at den trasdisjonelle polstringen kan unnværes uten at det går utover beskyttelsen av innholdet i bagen.

Spesifikasjoner og egenskaper
Lengde: 76 cm
Høyde: 21 cm
Bredde: 37 cm
Vekt: 3,2 kg
Volum: 60 liter

Materialer
Utvendig materiale: Polyester 600D / TEP 500x500D
For: Polyester 300D
ABS protections ribber
EVA

Lignende varer

Andre kjøpte også