Demon 832 Sykkelsolbriller, m. lesefelt, Sort

739 NOK
Demon
Linse med lesefelt med styrke +1,5 eller +2,0. Genialt når du sykler eller kjører bil og trenger styrke for å kunne lese GPS. Les mer
Variant:Black / Smoke mirror
På lager:3-5 dagers levering
Loading...
 Prisgaranti

Vi overvåker prisen hos konkurrentene så du er sikker på den beste handel.


Levering til Postnord utleveringssted eller hjemmeadresse. Pris fra 79 NOK. Gratis frakt over 999 NOK.

Demon 832 Sykkelsolbriller, m. lesefelt, Sort

Solbrillene leveres med Smoke Mirror linser (til sol) som er forsynt med lesefelt slik at du både kan se ut og lese din sykkelcomputer eller GPS samtidig, hvis du er en smule langsynt.

En genial løsning til de av oss som er over den første ungdom og som trenger litt styrke for å kunne lese GPS eller andre småting som er tett på.

Brillen er oppbygget med en "TR 90 Ultra Light Frame" hvilket gjør at man nesten ikke merker at man har modellen på. TR90 rammen er en spesiel sammensettning av kullfiber og nylon. Dette gjør stellet 20% lettere enn konvensjonelle materialer og oppbyggingen gjør samtidig solbrillen mer motstandsdyktig mot støt.

Det minimale design på denne modellen er ikke bare laget med fokus på lav vekt, men også på å ha en liten overflate på ansiktet så du nesten ikke merker at du har brillen på.

Stellet er med “Hypoallergenisk” gummi på brillestengene og neseklemmen, hvilket gjør at brillene ikke sklir på ørene, samt at du får en optimal passform og komfort.

Spesifikasjoner og egenskaper:
Ramme: TR90 Ultra Light Frame
Gummi på neseklemme
Gummi på brillestenger
Stellbredde: 142 mm
Høyde: 40 mm
Lengde stenger/tempel: 118 mm
Microfiberklut medfølger
Linse: Smoke Mirror linse til sol

Solbriller med smart lesefelt, i lekker kvalitet fra italienske Demon Occhiali.

Lignende varer

Andre kjøpte også