Trenger du veiledning?62 78 38 16

Douchebags (Db)

Db, Slim Jim, Black OutFri frakt

Db, Slim Jim, Black Out

Foldbar skibag. Sannsynligvis verdens letteste skibag på hjul.
1.299 NOK
Db, The Base 15L, Black outFri fraktSpar 7 %

Db, The Base 15L, Black out

Funksjonell ryggsekk med praktisk sideåpning
1.299 NOK 
1.399 NOK
Db, The Carryall 40L, Deep Sea BlueFri fraktSpar 11 %

Db, The Carryall 40L, Deep Sea Blue

Den ultimate bagen til trening eller en helgetur. Vesken har innebygget ryggplate og separate rom.
1.599 NOK 
1.799 NOK
Db, The Explorer, Black OutFri frakt

Db, The Explorer, Black Out

Allsidig 20-liters ryggsekk med plass til skiutstyr eller jobb- og skolesaker.
2.499 NOK
Db, The Explorer, Black Out
Db, The Explorer, Black Out
Db, The Explorer, Deep Sea BlueFri fraktSpar 26 %

Db, The Explorer, Deep Sea Blue

Allsidig 20-liters ryggsekk med plass til skiutstyr eller jobb- og skolesaker.
1.849 NOK 
2.499 NOK
Db, The Explorer, Deep Sea Blue
Db, The Explorer, Deep Sea Blue
Db, The Explorer, Desert KhakiFri fraktSpar 22 %

Db, The Explorer, Desert Khaki

Allsidig 20-liters ryggsekk med plass til skiutstyr eller jobb- og skolesaker.
1.949 NOK 
2.499 NOK
Db, The Explorer, Desert Khaki
Db, The Explorer, Desert Khaki
Db, The Scholar, Black OutFri frakt

Db, The Scholar, Black Out

Skole- og hverdagsryggsekk i slitesterkt materiale i den klassiske douchebags stilen.
999 NOK
Db, The Scholar, Black Out
Db, The Scholar, Scarlet RedFri frakt

Db, The Scholar, Scarlet Red

Skole- og hverdagsryggsekk i slitesterkt materiale i den klassiske douchebags stilen.
999 NOK
Db, The Scholar, Scarlet Red

Douchebags 

Douchebags 

Historien bak Douchebags (Db) - utviklet av Jon Olsson

Douchebag er et relativt nytt mærke som ble stiftet av den svense freeski-legenden Jon Olsson og den norske produktdesigneren Truls Brataas i 2012.Firmaet har fort etablert seg som et globalt annerkjent brand og har allerede vunnet mange flotte priser for både design og funksjonalitet. Hele historien startet tilbake i 2009 da jon og Truls møtte hverandre for første gang i Norge. 

De begynte å snakke sammen og fant fort ut at de hadde en felles pasjon for å reise rundt i verden i jakten på episke skioppleveleser. De oppdaget hurtig at at begge to hadde samme problem med reuseutstyret deres, og det var her de første ideene til å starte merket Douchebags oppstod. De begynte så smått å utvikle noen forskjellige bager og ryggsekker og 1. januar 2012 var de klare til å lansere verdens letteste og mest sammenleggbare skibag til det internasjonale markedet. Siden den gang har Douchebags vokst og firmaet jobber fremdeles hardt for å skape og utvikle markedets beste bager og ryggsekker til skimiljøet.

Prisvinnende Douchebags skivesker og ryggsekker

En av Douchebags styrker er å være innovative og komme på helt nye ideer til hvordan man kan gjøre vesker og ryggsekker smartere og mere funksjonelle. Merket har mottatt stor internasjonal annerkjennelse, og har blant annet vært nominert til "Innovation of the year" ved ISPO 2014/2015 i Müchen - verdens største forretningsmesse for sportsutstyr. Skibagene hos Douchebags er utviklet med hjelp fra mange skiløpere, snowboardkjørere og surfere da firmaet har bedt dem om tilbakemeldinger om de største utfordringene folk opplever i forbindelse med det å reise med skiutstyr. 

De fem viktigste punktene de er kommet frem til er: 
- Å gjøre veskene bedre egnet til foskjellig type utstyr
- Å gjøre det enklere å håndtere og bære
- Bedre beskyttelse for å unngå skadet og ødelagt utstyr
- Lav vekt for lavere belastning
- Sammenleggbart design slik at bagen fyller mindre når den skal oppbevares

Alt i alt er det tydelig at Douchebags gjør en stor innsats for å skille seg ut i mengden. De utvikler hele tiden på teknologien deres og utvikler de beste løsningene for forbrukerne. 

Stort utvalg av Douchebags (Db)

Aktivvinter.no har et kjempe utvalgg av produkter fra Douchebags. Det er et merke som vi er veldig glade for, og det er et av våre bestselgende merker. Mange av bagene og ryggsekkene fra Douchebags har plass til både ski og snowboard-utstyr og kan komprimere til nesten ingenting når de ikke er i bruk. Hos Aktiv Vinter får du markedets beste priser på Douchebags.  Blandt vårt utvalg av Douchebags finner du populære modeller som The Hugger, The Scholar, The Base, Slim Jim, Big Bastard og Little Bastard. 

Vi har også The Douchebag på lager - som er kjent som DB Bag, som er firmaets flaggskip. Dette er en kombinert ski- og snowboardbag som har satt en ny standard for reiseutstyr. Ryggsekken benytter dessuten det patenterte Hook-Up systemet som gjør det mulig å montere andre mindre Douchebags vesker i den ene enden hvor hjulene sitter. Dette gjør det enklere og mere fleksibelt å transportere utstyret samtidig som belastningen flyttes fra dine skuldre til hjulene.   

Limited editions Douchebags (Db)

Douchebags har en rekke faste modeller, som fungerer som bestsellere. Det er blant andre The Hugger, The Base, Big Bastard, Little Bastard og The Scholar. Disse Docuehbags vesker er en fast del av sortimentet og kan alltid fås i de klassiske farger. Særlig de sorte modeller er populære.

Men i tillegg lanserer Douchebags også en rekke limited edition vesker, som de bruker mange krefter på å promotere på de sosiale medier som Instagram. Tidligere har de lansert black camo, white camo, scarlet red samt utgaver i lær. Oftest forhandler Aktivvinter.no disse spesielle Douchebags i et begrenset parti, hvor du skal være rask. Det er jo limitid edition, så det handler om at være førstemann til mølla, når de blir utgitt.

Patentert hook-up system

Douchebags har et helt særlig hook-up system som gjør, at man kan sammensette veskene sine. Det er et patentert system, som de har vunnet priser for å ha utviklet. Systemet gjør det eksempelvis mulig å sammenkoble DB ryggsekken sin med kofferten, slik at man flytter vekten fra sine skuldre og ned på hjulene istedenfor. Det er mulig å bruke systemet på både skivesken The Douchebags samt koffertene Little Bastard og Big Bastard.

Hvilken Douchebags (Db) skal du ha?

Det finnes mange forskjellige modeller som fungerer til hvert sitt formål. Her får du en oversikt over hvilke Douchebags veske som passet best til deg og dine behov.

The Douchebag

Siden 2012 har The Douchebag satt standarden for hvordan en moderne skibag snowboardveske skal være. The Douchebag er en prisvinnende veske som både på deesignfronten og funksjonalitet er noe helt for seg selv. Bagn passer til de aller fleste typer ski og snowboard som har en lengde på opp til 200 cm. 

The Douchebag kan rulls sammen slik at den nesten ikke fyller noe imens den ikke er i bruk. Den kan dessuten kobles sammen med noen av firmaets andre bagger som for eksempel The Scholar og The Hugger. Dette gjøres via det patenterte Hook-Up systemet som gjør transporten av utstyret ditt vesentlig enklere og lettere. The Douchebag er den perfekte skibagen og er et must have hvis du reiser med mye tungt utstyr. 

The Scholar

The Scholar er en av de små ryggsekkene som produseres av Douchebags. Den er perfekt til hverdagsbruk og passer til alle sammenhenger hvor du skal oppbevare og ha med småting som bærbar pc, matpakke, jobbdokumenter, treningsklær eller lignende. Douchebags The Scholar er en simpel ryggsekk med gode funksjoner og utrolig lekkert design. 

Ryggsekken er oppdelt i 3 rom: to små og et stort. Den har et volum på 15 liter og har et feste til ski, skateboard, snowboard eller lignende på yttersiden. 

Big Bastard

Dette er en den ideele reisevesken for deg som skal på en litt lengre reise. Som det tydelig fremgår av navnet er Big Bastard en stor reisekoffert som har plass til litt av hvert. Kofferten kan åpnes i en enkel bevegelse og har små sidelommer til å gjemme mindre utstyr. 

Douchebags Big Bastard har et håndtak i hver side som gjør at den er enkel å bære og transportere. I tillegg kan den selvfølgelig trilles på hjul og har et behagelig teleskop-håndtak i toppen. 

The Base

Denne lille ryggsekken er perfekt til en travel hverdag hvor du har bruk for å oppbevare de tingene du har med på farten. Sekken har blant annet plass til en laptop, skolebøker, ekstra klær, osv.. Douchebags The Base er en liten praktisk og innovativ rygess som kan åpnes fra siden. Sekken har, som de fleste andre modeller, det populære Hook-Up systemet som gjør at den kan settes fast til andre Douchebagsprodukter. 

The Base passer godt til mange forskjellige situasjoner og kan blant annet brukes som skolesekk, jobbsekk, treningssekk og alle andre hverdagsaktiviteter, og ikke minst til skiferien. The Base veier bare rundt en kilo og kommer i størrelse 15L.

The Hugger

The Hugger er en utrolig praktisk ryggsekk som også fungerer som en tradisonell bag. Den er altså en multifunksjonell sekk som både kan brukes i hverdagen og til reiser rundt i verden. Vesken er designet med inspirasjon fra menneskets ribben som beskytter de viktigste indre organene. Derfor beskytter Douchebags Rib-cage konstruksjon dine mest verdifulle ting slik at de ikke går i stykker under reisen / transporten. Denne konstruksjonen finnes også i mange av de andre modellene fra Douchebags. 

Douchebags The Hugger er godkjent som hånbagasje på flyplassen og har et smart rom som gjør det enkelt å komme fort gjennom sikkerhetskontrollen. Ryggsekken fås i flere sstørrelser - både som 30L og 60L, og den kan kobles på med de større Douchebags veskene. 

Gå til toppen

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 350.000 kunder siden 2003.