Trenger du veiledning?62 78 38 16

BCA Skredpakke, BCA Tracker2

3.299 NOK
Førpris 4.496 NOK
BCA
Skredsøker BCA tracker2, spade og søkestang. Les mer
Midlertidig utsolgt
  •  Prisgaranti
  •  Rask levering
  •  Gratis frakt over 999,-

Bestill nå, og vi vil sende på torsdag.

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 350.000 kunder siden 2003.

BCA Skredpakke, BCA Tracker2

Komplett skredpakke fra BCA, til skiturer i fjellet utenfor oppmerkede løyper. BCA er kjent for å blant markedets raskeste til å vise retning og avstand.

BCA Tracker 2 Skredsøker
Settet inneholder en 3 antennes digital BCA Tracker 2, med en søkerekkevidde på opp til 55 meter. LED visning av retning,, inkl. avstand til søkeobjektet i det digitale displayet. Den er veldig lett å betjene og har autorevert-mode, som betyr at signalet selv skifter til "send" skulle du bli tatt av et etterskred/sekundært skred.
Vekt: 295 gram.
Ytre mål: 13 x 8,5 x 2,5 cm.

BCA B-1 EXT Skredspade
Skredspaden, med teleskopskaft, i aluminium har en vekt på 600 gram, og bladet har en størrelse på 24,9 x 25,4 cm. Slått sammen har skaftet en lengde på 41 cm, og totallengde når den er dratt helt ut er 73 cm.

BCA Stealth 270 Søkestang
Søkestangen er en komplett lettvektsstang med dybdemarkeringer. Hurtiglåsene gir en rask montering, slik at du sparer dyrebar tid i kritiske sekunder. Komplett lengde er 270 cm (brettet sammen 45 cm), diameter er 1,3 cm og med en vekt på 310 gram.

Levering

Vi sender pakker med både PostNord og GLS.

Vi sender minimum 2 ganger i uken. Fra vi sender til du mottar, går det typisk 2-5 hverdager, avhengig av din bopel.

Frakten er til og med gratis, hvis du bestiller for over 999 NOK. Hvis du bestiller for under dette beløp, koster det bare 79 NOK for levering til pakkeshop.

Returnering

Det er enkelt å returnere pakker til oss.

Hvis du angrer på kjøpet ditt, har du 14 dagers returrett ifølge lovgivning. Husk å legge ved ditt ordrenummer i pakken, hvis du ønsker å returnere.

Du finner vår returlapp ved å klikke her: Finn returlapp.

Returlappen koster 159NOK.

Julegaver kan returneres frem til d. 5. januar.
Vi gir prisgaranti på hele sortimentet. Det gjelder også denne vare!

Det er en betingelse for oss at våre kunder alltid er fornøyde, når de handler hos oss. Derfor går vi all-in med å tilby lave priser, rask levering og en eksepsjonell serviceopplevelse. Vi har en prisrobot som holder øye med konkurrerende butikker både hjemme og i utlandet 24/7. Det sikrer at vi alltid kan matche prisene og sikre deg den beste prisen.

Skulle det skje at prisroboten vår har oversett en enkelt vare som er billigere andre steder, vil vi selvsagt matche prisen. Vi gjør dette basert på totalprisen på produktet du finner i en annen butikk. Så prisen på produktet pluss det billigste fraktalternativet.

Slik gjør du bruk av vår prisgaranti:
Send en e-post til info@aktivvinter.no eller ring oss på 62 78 38 16.

Hvis vår kundeservice ikke er åpen, kan du også legge inn en bestilling på varen, der du skriver i kommentarfeltet: "Prisgaranti + lenke til den andre butikken". Da sørger vi for at du får varen til riktig pris og bare trekker pengene for dette.

Vilkår og betingelser:
Det er ganske få og enkle betingelser som må oppfylles for å oppnå en prisgaranti:
  • Prisen som skal sammenlignes med må være totalprisen inkl. frakt, norsk moms og muligens toll
  • Varen må være på lager i den andre butikken i samme farge og størrelse
Bli kjent med oss:

AktivVinter.no er et skandinavisk selskap som har drevet en nettbutikk siden 2003. Gjennom årene har vi hatt +350.000 kunder, og i dag har vi også en nettbutikk i Sverige og Danmark.

Målet vårt har alltid vært å bli ledende innen skiutstyr, skiklær og friluftsklær. Dette krever at vi gir våre kunder en super god serviceopplevelse med rask levering og billige varer. Vi vil fortsette å gjøre dette i fremtiden.

Vi er et raskt voksende team med mer enn 20 skientusiaster. Det er vi som smiler pent på bildet 🤪

Vi er morsomme, smilende, ærlige og elsker en god skitur.

Lignende varer

Andre kjøpte også

Trenger du veiledning?

 62 78 38 16  info@aktivvinter.no

Kundene våre elsker oss
    
Mer enn 350.000 kunder siden 2003.